Vedete din Romania

#petre roman #silvia chifiriuc #copil #revelion

Petre Roman face Revelionul la munte cu fiul sau

Petre Roman va petrece Revelionul la munte, alaturi de sotia sa, Silvia , fiul lor proaspat nascut, Petrus si bona acestuia.

Intorsi de curand dintr-o vacanta petrecuta la Paris, Silvia si Petre Roman se pregatesc pentru Craciun, pe care il vor petrece acasa in familie si deabia asteapta sa serbeze trecerea dintre ani in statiunea Sinaia .

Desi nu avea nici macar o luna, Petre Roman si-a dus juniorul la munte. "Pentru ca i-a priit, micutul Petrus va merge la munte cu parintii lui si de revelion", a declarat pentru "ring" o sursa apropiata familiei Roman.

Cei doi soti au rezervat deja o camera de hotel in Sinaia, in timp ce Revelionul il vor petrece la un restaurant impreuna cu prietenii lor.

Colindati de Maruta

Familia Roman a avut parte si de o surpriza. Un grup de colindatori condus de Catalin Maruta de la Happy Hour le-a colindat casa. Pacat ca in acel moment, atat Silvia, cat si Petre, erau plecati in oras.

"Au cantat, i-au strigat atat pe Silvia, cat si pe Petrus, dar in zadar. N-au mai asteptat pana s-a intors Silvia", a declarat aceeasi sursa pentru "ring". Nevasta fostului premier a gasit insa, in fata usii, un superb buchet de flori din partea colindatorilor.

Micutul Petrus Roman va fi botezat anul viitor, in luna martie. La fel ca si nunta, acest eveniment va avea loc in cea mai mare discretie, departe de aparatele de fotografiat ale paparazzi-lor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare