Vedete din Romania

#petre roman #silvia chifiriuc #copil

Petre Roman si-a rasfatat sotia de ziua ei

Silvia Chifiriuc , sotia lui Petre Roman a fost sarbatorita de sotul ei si de prieteni, la doar cateva zile inainte de nasterea copilului pe care il asteapta. Tocmai din cauza sarcinii, cei doi membri ai familiei Roman nu a facut vreo petrecere, ci au preferat sa stea impreuna, linistiti.

Inca de la primele ore ale diminetii, sarbatorita a fost surprinsa de sotul ei, care i-a adus un buchet imens de trandafiri. Dupa-amiaza, ea a mers impreuna cu Petre si si-a luat cadoul pe care si-l dorea, un palton pe care il vazuse la un magazin apropiat. Seara, fostul premier si-a dus sotia la restaurant, apoi au petrecut impreuna seara, acasa.

Sotia lui Petre Roman a primit ieri o multime de flori. In afara sotului ei, si soferul acestuia i-a adus flori, iar prietenii au sunat-o sa o felicite. Potrivit Ring, Silvia le-a spus apropiatilor ca darul cel mai frumos l-a primit in acest an de la Dumnezeu, acesta fiind copilul pe care il poarta in pantec.

Din ultimele informatii venite dinspre familia Roman si publicate de ziarul Ring, se pare ca nasii copilului lui Petre si a Silviei vor fi Dana si Dinu Patriciu, care sunt si nasii de cununie ai celor doi, dar si Sorin Rosca Stanescu si sotia acestuia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare