Vedete din Romania

#petre roman #silvia chifiriuc #vacanta

Petre Roman si Silvia, vacanta de vis

Petre Roman pare ca intinereste alaturi de proaspata lui sotie, cea care ii va darui in curand un copil. Fostul premier a dus-o pe Silvia in luna de miere in “Venetia Muntenegrului”, acolo unde au avut parte de mare si multe in acelasi loc, dar si de ocazii de a-si impartasi dragostea.

Familia Roman s-a intors zilele trecute de la Kotor, in Muntenegru , acolo unde au fost in “12 zile de miere”. In pozele pe care le-au adus din statiunea in care s-au aflat se poate observa ca Petre este foarte atent si afectuos cu sotia lui insarcinata, dar si ca se simte bine in tinuta de vacanta. “Imi place foarte tare acolo pentru ca am marea si, in acelasi timp, munte adevarat, ca la noi in Bucegi ”, a spus Petre, la intoarcerea din vacanta.

Potrivit Gardianul, fostul premier, acum in varsta de 63 de ani, a lasat costumele si camasile si adopta stilul lejer, cu haine tineresti, pantaloni scurti si tricouri mulate. Pare sa nu-i pese de barfele fostei sale familii, ci afiseaza un zambet relaxat, cu mainile in jurul tinerei sale neveste, dar si o silueta pe care spune ca o mentine cu mult sport.

Silvia este si ea pasionata de sport iar in Muntenegru cei doi s-au simtit “ca pestele in apa”. La propriu, pentru ca au inotat amandoi in mare, desi sarcina Silviei este destul de avansata. “Mie imi place foarte mult sa inot, iar Silvia este si ea o inotatoare excelenta, pe distante lungi. Chiar si acum, cand poarta un bebe in burtica, a fost in mare si a inotat. S-a simtit foarte bine, nu a avut nici un fel de reactii adverse!”, a precizat Petre Roman pentru Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare