Vedete din Romania

#onomastica #vedete #sf pavel #sf petru

Petre si Petru Roman au petrecut pe malul Dunarii

Inca de dimineata, mezinul familiei Roman a fost in centrul atentiei, fiind pupat si felicitat de cei dragi. Cu toate ca a fost si onomastica lui, fostul prim-ministru i-a dat intaietate fiului sau. "Este o dubla sarbatoare in familia noastra, dar petrecem cuPetrus si pentru Petrus", a declarat Petre Roman pentru "ring".

Petrecere privata pentru Paula Seling

Cantareata Paula Seling, care in acest an a obtinut locul trei la Eurovision alaturi de Ovi, a preferat sa-si petreaca ziua in compania sotului ei, Radu Bucura. Foarte discreta in privinta vietii sale personale, artista a preferat sa organizeze un eveniment intr-un cadru foarte restrans. "Cred ca vom iesi undeva diseara", a declarat Radu pentru "ring".

Peste 800 de apeluri pentru Fuego

Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de Fuego, a ramas incantat de numarul fanilor care si-au amintit de el. Spre deosebire de anii trecuti, de data aceasta, telefonul interpretului a sunat intruna. "Sunt placut impresionat de urari. Anul acesta am primit cele mai multe telefoane. Cred ca sunt peste 800 de apeluri, mi s-a blocat telefonul. Voi sarbatori diseara (ieri – n.r.), cu fanii mei, prin muzica. Sunt invitat la o emisiune TV ", a declarat Paul pentru "ring".

Paula Iacob si-a pregatit pledoaria

Celebra avocata Paula Iacob si-a amanat sarbatorirea onomasticii pentru vineri, cand va reveni in Capitala. "Am sarbatorit foarte putin azi (ieri – n.r.) alaturi de cei din familie. Plec la Iasi, unde . Cand revin, voi face o petrecere la mine acasa, unde ii voi aduna pe toti prietenii din tara, de la Braila, de la Bistrita... Imi serbez ziua de nume de cand eram mica, pentru ca pe tata il chema Paul si am avut parte de petreceri si pentru cei mari, si pentru cei mici. Nu am frati, nu am surori, asa ca prietenii sunt ca o familie pentru mine", a declarat Paula Iacob pentru "ring".

Si ei au fost felicitati...

Au mai avut ieri motive de bucurie , artistul basarabean Pavel Stratan , actrita din grupul „Divertis” Paula Chirila si actorul Pavel Bartos .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare