Vedete din Romania

#petrecere #lansare #sport

Petrecere Fusion la Club Fratelli

Vineri seara, Club Fratelli a devenit Club Fusion pentru lansarea noului aparat de ras Gillette Fusion, in cadrul unui eveniment special cu muzica live si VIP-uri, prezentat de Mihaela Radulescu. La petrecere, vedete din mai multe domenii au incercat pentru prima oara aparatul de ras.


Evenimentul a adunat vedete din sport, afaceri si din show-biz-ul romanesc la o petrecere cu muzica buna, proiectii video live si tehnologie de ultima ora. Mihaela Radulescu a prezentat calitatile Gillete Fusion cu ajutorul unui ecran tactil urias, dezvaluind ca este aparatul de ras oficial al echipei nationale de fotbal.

La indemnurile Mihaelei, trei VIP-uri au testat pe scena aparatul. Dan Petrescu, Radu Naum si Mihai Leu au fost primii care l-au putut incerca la petrecerea avanpremiera. “Este o experienta reconfortanta. Ma bucur ca putem avea parte acum si in Romania de cel mai avansat barbierit cu Gillette Fusion.” a spus Dan Petrescu, ambasador Gillette.Dan Petrescu si Radu Naum

Muzica eclectica si proiectiile live au incantat invitatii. Pe langa prestatia buna a DJ-ului, care a creat o atmosfera cu adevarat fusion, au cantat live Maria Radu si String Quartet.

Vedete ca Gica Hagi si Cornel Ilie, solistul trupei Vank au urmarit cu interes prezentarea aparatului descris de compania producatoare ca revolutionar si dotat cu cinci lame pentru confort si una pentru precizie.

Lansarea Gillette Fusion pentru marele public va avea loc sambata, 12 octombrie, de la ora 18.30, la Baneasa Shopping City in cadrul unui spectacol audio vizual deosebit cu muzica electronica live etienne de crecy si Suie Paparude. Aparitia noului aparat de ras a rezolvat si misterul barbatilor nebarbieriti, care il asteptau cu nerabdare.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare