Vedete din Romania

#aniversare Catalin Maruta #vedete intern #showbiz #catalin maruta #andra

Petrecere in familia Maruta

Catalin Maruta implineste astazi 38 de ani! Andra a vrut sa fie prima care ii ureaza “La multi ani!”, asa ca la scurt timp dupa miezul noptii a postat un mesaj pe Facebook,  cum face in fiecare an.

“La multi ani dragostea mea! Esti un om bun si sunt mandra ca esti sotul meu, tatal copiilor mei, definitia fericirii mele! Te iubesc”, i-a scris Andra sotului sau langa fotografia cu toti membrii familiei.

Catalin Maruta a fost coplesit apoi de urari pe o retea de socializare, unde a raspuns miilor de mesaje. “Multumesc pentru urari! Am implinit 38 de ani minunati astazi si spun asta cu toata sinceritatea. Ma simt implinit, fericit si inconjurat de prieteni. Nu e zi in care sa nu rad si sper ca in continuare sa traiesc asa. Nu pot sa spun asta mai simplu de atat: sunt binecuvantat! Va urez si eu voua ceva: sa iubiti si sa fiti iubiti!”, a scris prezentatorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului