Vedete din Romania

#madalina manole #petru mircea #ion manole

Petru Mircea: "Cred ca Madalina nu-si gaseste linistea"

Petru Mircea , sotul cantaretei Madalina Manole, crede ca artista nu si-a gasit inca linistea, din cauza conflictelor pornite de parintii ei. Vaduvul sustine ca nu le-a interzis niciodata bunicilor sa-si vada nepotul.

"Ei au avut si pana acum dreptul de a-si vizita nepotul, doar ca nu au facut-o, pentru ca nu i-a intersat...Deci, au recunoscut si ei faptul ca nu le-am interzis niciodata sa-si vada nepotul, doar ca ei, pur si simplu, nu au facut-o.

Ei au fost ocupati cu alte lucruri si sunt ocupati in continuare: sa ma faca pe mine criminal , in ciuda rezultatului anchetei si in ciuda respingerii plangerii pe care au facut-o ulterior, tot la Parchet, sa blesteme pe la cimitir, la mormantul sotiei mele, sa vorbeasca urat la adresa parintilor mei, la adresa sotiei mele", a declarat sotul Madalinei in emisiunea "Observator" de la Antena 1.

Petru Mircea crede ca atacurile parintilor Madalinei o impiedica pe artista sa-si gaseasca linistea.

"N-am fost niciodata impotriva legaturilor dintre bunicii materni cu copilul meu, dar in conditiile in care exista situatia de fata in care ei ma fac criminal, se exprima cu jigniri la adresa mea, a parintilor mei, jignesc inclusiv pe mama copilului, scot aberatii de genul ca nu ar fi copilul meu, cred ca sotia mea se rascoleste in mormant si nu-si gaseste linistea", a mai declarat Petru Mircea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului