Vedete din Romania

#petru mircea #sot madalina manole #parinti madalina manole

Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole: "Intre mine si socrii mei nu mai exista cale de impacare"

Fostul sot al Madalinei Manole, Petru Mircea incearca sa isi continue viata si sa se ocupe de cresterea baietelului sau, chiar daca destinul i s-a schimbat radical din momentul in care Madalina Manole si-a incheiat socotelile cu viata.

In ceea ce-i priveste pe fostii sai socrii, Petru declara ca scandalul mediatic provocat de acestia si cuvintele grele aruncate i-au pricinuit o mare dezamagire. Astfel, Petru Mircea sustine ca nu vrea sa mai auda de parintii Madalinei si crede ca fiul sau nu trebuie sa aiba contact cu asemenea persoane.

"Intre mine si socrii mei nu mai exista nicio cale de impacare. E foarte greu sa cred si ca socrii mei isi vor vedea nepotul pentru ca s-au denigrat singuri ca si bunici ai lui", a declarat Petru Mircea intr-un interviu la Kanal D.

Fostul sot al Madalinei Manole a precizat ca disparitia artistei i-a lasat urme adanci in suflet, fiind in continuare marcat de tragedie.

Petru Mircea inca poarta verigheta si isi justifica gestul: "Eu nu sunt necasatorit. Sunt vaduv. Asa ca nu am cum sa nu port verigheta".

Sursa foto: acasatv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului