Vedete din Romania

#sinucidere #madalina manole #petru mircea

Petru Mircea pregateste dezvaluiri despre Madalina Manole: "Voi spune de ce s-a sinucis sotia mea"

Petru Mircea , sotul Madalinei Manole, a declarat ca va dezvalui adevaratul motiv al mortii sotiei sale dupa finalizarea procesului intentat de socrii sai.

Sotul Madalinei a fost marcat de publicarea pozelor cu trupul neinsufletit al Madalinei din dosarul politiei. Petru Mircea ar fi amenintat mai multi ziaristi si a declarat ca va dezvalui in curand motivul pentru care s-a sinucis Madalina.

"Dupa ce se va termina procesul pe care il am cu socrii mei voi iesi public si voi spune de ce s-a sinucis sotia mea", a declarat Petru Mircea, citat de Cancan.ro.

Christian Levant, redactorul sef al ziarului "ring", sustine ca Petru Mircea l-a sunat in noaptea de luni spre marti si l-a amenintat: "Te desfiintez, ma, baiatule, (...) ma, nesimtitule, ma!”.

Petru a rabufnit si in emisiunea " Acces Direct ", atacandu-l pe avocatul socrilor sai, dar si pe Simona Gherghe .

"In perioada asta am stat si am inghitit umilinte greu de indurat, cum nu le doresc nici domnului avocat, nici individului Christian Levant de la "ring" si nimanui altcuiva. Vreau sa le indeplinesc dorinta creaturilor Manole de a nu mai avea un dialog cu ei decat prin intermediul avocatilor. E etic ca un jurnalist sa tina in mana un dosar pe rol in cercetare la Tribunalul Bucuresti? Nu! De cand acest avocat Barbuceanu a preluat cauza, a existat acest triunghi cu "Acces Direct" si ziarul "ring". Vreau sa te intreb, programul vostru se asociaza cu toate acuzatiile, cu toate jignirile, cu toate acele "semne de intrebare" puse de acest avocat, Levant si parintii sotiei mele? Cand cineva lanseaza niste acuzatii goale, de ce trebuie sa fiu eu acela care sa dezmint sau sa contraatac ?", a declarat Petru Mircea in emisiunea "Acces Direct".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului