Vedete din Romania

#pictorita Mariana Calfa #castel Fundeni #pictorita castel #showbiz #vedete intern

Pictorita Mariana Calfa isi face gradina zoologica la castel

Hotarata sa nu-si mai petreaca viata la castel de una singura, Mariana Calfa, pictorita de succes care s-a intors in tara in urma cu mai multi ani, dupa un deceniu in care a locuit in Germania, doreste sa puna anumite camere in regim de pensiune. Pentru clientii care-i vor trece pragul, ea pregateste o serie de surprize printre care “spectacolul necuvantatoarelor”.

Pictorita originara din Bacau doreste sa inchirieze camerele palatului de la Fundeni, in care a investit 1.000.000 de euro. Ea vrea sa le ofere clipe de neuitat celor care nevoie sa innopteze in zona sau pur si simplu sa vada cum e viata „la castel”. De ajutor ii este instructorul Mihai Nae, unul dintre cei mai buni dresori din Romania, cel care s-a ocupat si de cainii unor vedete precum - Amna, Mihaela Tatu, Daniela Gyorfi, Paula Seling sau Florin Grozea.

Mariana Calfa are in prezent catel, motan, porumbei, gaini si gaste si intentioneaza sa mai aduca la castel si alte necuvantatoare, printre care un ponei, ieduti, o maimuta...

“Pe Oscar vreau sa-l dresez sa aduca revistele si ziarele de la poarta castelului la usile camerelor clientilor. Acum el face cele mai multe boacane: latra in miez de noapte, alearga dupa gaini, smotoceste motanul. Este mic, are doar cateva luni, acum este perioada perfecta pentru a incepe un curs de dresaj”, spune pictorita.

„Nu ar strica sa-l invatam sa se faca si el util. As vrea sa mai stie sa-mi caute cheile atunci cand le pierd sau sa-mi aduca telefonul cand il ratacesc prin castel”, adauga Mariana.

„Genul acesta de antrenament poate dura si 5 luni. in prima faza, cainele trebuie sa invete lucrurile elementare – sa-si formeze atentia catre stapan in cadrul antrenamentelor, apoi comenzile de baza – „sezi”, „culcat”, „asteapta”, „la picior”. Vom lucra aici, la castel, 3-4 zile pe saptamana. sedinta dureaza circa o ora. O parte din antrenament va avea loc in alta parte, cu alti caini si stapani, pentru a exista si factorul perturbator, de care nu avem cum sa ne ferim”, spune instructorul Mihai Nae.

Pictorita are misiunea ca, in timpul liber, sa-si  plimbe patrupedul prin diferite locuri aglomerate si populate, ca sa-l obisnuiasca pe Oscar sa socializeze.  


 





 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului