Vedete din Romania

#Paradisio #Eurovision 2016 #Tornero #mihai traistariu #eurovision

Piesa cu care Mihai Traistariu spera sa castige Eurovision. Ce sanse crezi ca are?

 

UPDATE Videoclipul piesei "Paradio", pentru care Mihai Traistariu a scos din buzunar 15.000 de euro, a fost considerata „o porcarie cu buget redus", motiv pentru care cantaretul a anuntat ca va retusa videoclipul piesei cu care spera sa castige Eurovision. Traistariu a anunta ca nu este suparat pe cei care l-au criticat. „Uitati-va cat de mult se vorbeste despre clip. Ba chiar mi-am auzit piesa si la radio. Eu nu am mai avut piese la radio de 10 ani. La Eurovision conteaza doar show-ul live si vocea”.

„Vom scoate cadrele in care eu dansez, care au fost trase intr-o pauza de filmare, cand eu mă prosteam. Vor fi eliminate si acele parti in care dansatorii nu se sincronizeaza”, a spus Mihai Traistariu.

”Paradisio”... Aceasta ar putea fi piesa castigatoare de la Eurovisionul de anul acesta. Cel putin, asa spera Mihai Traistariu!

Mihai Traistariu (39 de ani) s-a inscris deja in cursa pentru Eurovision cu piesa pentru al carei videoclip a investit 15.000 de euro si la care au participat 25 de specialisti de peste hotare, care au creat un decor SF, in ton cu tematica piesei.

“Dintotdeauna am fost un fan impatimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, insa primul clip pe care-l ador! Cand o sa-l vedeti, o sa va indragostiti de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu in materie”, scrie Mihai Traistariu pe Facebook.

”Aceasta e melodia cu care vreau sa aduc Romaniei locul I la Eurovision 2016”, a completat artistul.

“Faptul ca am asteptat 10 ani dupa ce am fost cu «Tornero» la Eurovision spune multe, nu? Am asteptat o piesa buna, nu sa ma prezint asa, oricum. Iar «Paradisio» mi se pare mai buna decat «Tornero». Sunt convins ca voi castiga cu piesa asta”, a declarat Mihai Traistariu pentru Click!.

La Eurovisionul din 2006, din Grecia, Mihai a adus Romaniei un punctaj record: 172 de puncte (locul 4).

Ca sa ajunga pe scena de la Stockholm, piesa lui Mihai Traistariu va trebui sa treaca mai intai de preselectiile juriului, apoi de semifinala nationala, ce va fi transmisa de TVR pe 4 martie si de finala din 6 martie.

Luni (25 ianuarie), in capitala Suediei, organizatorii Eurovision Song Contest au tras la sorti pentru impartirea tarilor participante in cele doua semifinale ale competitiei. Romania va fi in cea de-a doua semifinala, ce se va desfasura la data de 12 mai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare