Vedete din Romania

#pijama strada #doinita oancea #delia #rihanna

Pijamale de oras, noua fita printre vedete. Cum au ajuns sa se imbrace Delia si Doinita Oancea

Tinutele stil pijama fac furori in Occident, iar vedetele de la noi s-au aliniat rapid tendintelor. Doar ca ochiul publicului autohton, neobisnuit cu astfel de excentritati, este tentat sa critice stilul. Cele mai recente aparitii le-au apartinut Deliei, Alinei Eremia si Doinitei Oancea.

Divele mondene s-au intrecut in tinute spectaculoase, la un eveniment monden care a avut loc joi seara in Capitala. Delia, Anda Adam, Vica Blochina, Elena Gheorghe Adelina Pestritu, Alina Eremia, Sore, Xonia sau Doinita Oancea au avut ce arata in fata aparatului de fotografiat.

De departe, vedeta petrecerii a fost Delia. Joben, costum negru cu dungi stralucitoare, stil pijama, sandale cu tinte si bijuterii masive cu pietre. Asa a aparut Delia, la petrecerea revistei "Cosmopolitan" si si-a atras un val de critici.

Analistul de moda Alin Galatescu i-a analizat vestimentatia juratei de la X-Factor si nu a fost deloc bland cu ea. "Delia greseste foarte mult amestecand tinutele de scena cu cele pentru covorul rosu. Anul acesta au fost intr-adevar cele mai indraznete aparitii, dar ea chiar nu a nimerit ce trebuia. Arata rau la evenimente in ’80 la suta din cazuri, iar mai grav este ca face acelasi lucru si la emisiunea la care este jurata. Este ca si cum ar fi in club in miezul zilei. Incearca sa compenseze distanta fata de rivala ei Loredana, dar solutia gasita de ea este una cu riscuri mari si cu rezultate mici deocamdata", a declarat criticul.

Direct de sub plapuma parea iesita si Doinita Oancea. Costumul actritei a fost din catifea albastru-electric, iar sacoul semana perfect cu un capot de casa.

 

Nici solista Alina Erimia nu s-a departat prea mult de zona “petrecere in pijama”, asa ca salopeta ei gri-petrol poate fi incadrata tot la haine bune pentru nani.

 

Rihanna este una dintre divele care a ajutat mult la impunerea acestui trend.

Foto: libertatea.ro, adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare