Vedete din Romania

#piturca #copil #amanta

Piturca nu a recunoscut copilul amantei

Vica, femeia care i-a daruit un baietel selectionerului Victor Piturca, a implinit recent 33 de ani, eveniment pe care l-a celebrat cu lautari la restaurantul .

Click! a aflat cum il cheama pe mostenitorul lui Piti, cine ar fi trebuit sa-l naseasca, dar si cine este noul barbat din viata Vicai, cel care se pare ca a devenit tata cu norma intreaga pentru micut.

Devenita celebra in Romania ca urmare a relatiilor cu barbati potenti financiar, Vica, pe numele ei real de cetatean nascut in Republica Moldova Victoria Blohina, si-a serbat recent ziua de nastere, mai exact in prima decada a lunii august. Petrecerea aniversara a avut loc la restaurantul Casa Doina din Soseaua Kisseleff, iar printre invitate s-au numarat surorile Lili si Manuela Fedorca, dar si moldovence pripasite la Bucuresti, facand parte din gasca sarbatoritei.

Party-ul a fost unul cu lautari si a durat toata noaptea, iar petrecaretele au fost multumite ca n-au fost foarte multi barbati prin preajma si s-au putut desfasura dupa voia inimii lor.
Recent, relatia dintre Vica si Victor Piturca s-a incheiat, mai ales dupa aparitia in peisaj a tanarului Florin, un baiat foarte dispus la o relatie cu moldoveanca de 33 de ani abia impliniti.

Surse din anturajul domnisoarei Blohina sustin ca, oricum, antrenorul nationalei a fost vizibil deranjat de felul in care Vica a ales sa devenit mama anul trecut, asa ca pe certificatul de nastere al copilului scrie Idan Petru Blohin, semn ca micutul, un copil frumos, brunet si foarte vioi, este trecut pe numele mamei sale.

Continuarea in Click! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare