Vedete din Romania

#dani otil #elan schwartenberg #cariera #demisie #tv #mihaela radulescu

Pleaca Mihaela Radulescu din Romania?

Mihaela Radulescu ar putea parasi definitiv Romania pentru Monaco. Se pare ca vedeta l-a inscris deja pe Ayan la o scoala de pe Coasta de Azur si va pleca in curand din tara.

Dupa vestea-soc a plecarii din televiziune, planurile de viitor ale Mihaelei Radulescu ar putea sa nu mai includa Romania. Surse apropiate sustin ca vedeta se va muta in Monaco impreuna cu fiul ei Ayan.

"Mihaela se retrage in Principatul Monaco. Ea va intrerupe orice activitate in mass-media si se va dedica cresterii copilului. Mihaela a facut multi pasi importanti in aceasta perioada: si-a cerut scuze fostului sot, pentru comportamentul indecent pe care l-a avut in ultimele opt luni si recunoaste ca ii pare rau ca familia si casnicia s-au distrus", a declarat o sursa apropiata Mihaelei Radulescu pentru Cancan.

Dupa ce a obtinut acceptul fostului sot, Elan Schwartzenberg , Mihaela a plecat pentru cateva zile in Monaco, saptamana trecuta, unde l-a inscris la scoala pe Ayan.

Daca se va muta definitiv, vedeta va trebui sa ia o decizie legata de relatia cu Dani Otil. Cei doi si-au inceput idila inca din vara anului trecut, dupa ce Mihaela si Elan s-au despartit, dar inainte de divort.

Mihaela paraseste televiziunea

Mihaela Radulescu a anuntat ieri, in cadrul ultimei editii in direct a emisiunii " Duminica in familie " retragerea din televiziune. 

"E rodul unei gandiri de cateva luni bune. E caramida peste caramida de intamplari stranii in viata mea. Fac un pas inapoi, lateral sau in urma. Cum vreti voi! Dupa Andreea Marin, Teo Trandafir, Marius Tuca sting lumina si ma duc sa-mi vad de viata mea", a spus ea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare