Vedete din Romania

Povestea unei rapiri dejucate

Scandalul declaratiilor si dezvaluirilor socante din interiorul relatiei de afaceri dintre Moni si Antonello de Gennaro, impresarul ei, continua cu o noua runda. Diana Gabor, verisoara primara a Monicai Columbeanu, a povestit in premiera cum aceasta a fost la un pas de a fi rapita in adolescenta si a incercat sa lamureasca acuzatiile aduse la adresa manechinului.

Dupa publicarea scrisorii lui Antonello de Gennaro, in care impresarul italian povesteste (ce-i drept, favorabil lui) amanunte din culisele carierei Monicai Columbeanu, si declaratiile explicite ale acesteia publicate in presa mondena, o ruda de gradul doi a manechinului a completat biografia acesteia. Diana Gabor, verisoara Monicai, a demontat faptul ca sotia lui Irinel ar fi fost cumparata de acesta, cum s-a vehiculat pana acum, si a dezvaluit in premiera la OTV, in cadrul emisiunii lui Dan Diaconescu , faptul ca in adolescenta Monica a fost la un pas de a fi rapita:

“Monica a fost la un pas de a fi rapita cand avea 15 ani si jumatate. O asa-zisa prietena de-a ei, Petronela Ivascu o chema, din cate imi aduc aminte, avea misiunea de-a o convinge sa plece in Italia. Monica a scapat ca prin minune, insa intreaga filiera a fost demascata. Parintii ei au facut plangere la Politie si, din cate stiu, cazul s-a judecat in libertate. In prezent, seful retelei este arestat pentru , dar nu datorita Monicai, ci in urma altor acuzatii de ”.

”Arata bine de la 12 ani”


Totodata, verisoara Monicai a reusit sa elucideze si trecutul incandescent pus in carca modelului. “Noi doua semanam in proportie de 85%. Eu lucram in weekend-uri ca animatoare intr-un club din oras, iar ea era eleva. De cele mai multe ori parintii ei primeau “ ponturi ” de la vecini sau diversi binevoitori care le aduceau la cunostinta ca fiica lor merge in discoteci. Monica nu a calcat insa in acel local decat cand mi-am organizat eu ziua de nastere. Monica a aratat bine dintotdeauna. La 12 ani formele sale starneau invidia celor din jur”, a sustinut bacauanca.

A plecat la Cannes

Alaturi de alte vedete autohtone, Monica Columbeanu se va afla zilele acestea la Cannes, la Targul de televiziuni MIPTV. Vor fi prezente, de asemenea, si Andreea Marin, si Mihaela Radulescu, precum si Nicoleta Luciu si trei dintre colegii sai din telenovela “Inima de tigan”. Romania va fi reprezentata la aceasta editie de 29 de companii media.
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare