Vedete din Romania

#puscarias #soprana #povesti #nai #romanii au talent

Povesti cutremuratoare la "Romanii au talent"

Concurentii celui de-al treilea sezon al emisiunii "Romanii au talent", de la Pro TV", au impresionat vineri seara nu doar cu talentul, ci si cu povestile lor emotionante de viata. Una dintre participantele editiei de vineri, Gabriela Artene, are o poveste cumtremuratoare. Aceasta si-a gasit fiica moarta in pat si la scurt timp si-a pierdut si sotul, care suferea de cancer.

Gabriela, 57 de ani, a cucerit mai intai publicul cu vocea sa uimitoare de soprana, insa a emotionant si mai profund cu povestea sa de viata.

Gabriela Artene ar fi ajuns una dintre cele mai apreciate soprane din lume, daca viata nu i-ar fi fost umbrita de un lung sir de nenorociri. Calvarul femeii a inceput inca din copilarie, care i-a fost marcata de scandalurile pe care tatal sau vitreg le provoca in familie atunci cand consuma alcool.

Mai tarziu, Gabriela a trecut insa printr-unul dintre cele mai groaznice momente pe care le poate trai o mama. La doar doua luni, cea de-a treia fiica a sa a murit in somn.

"Am inmormantat-o si, odata cu ea, am inmormantat si o parte din sufletul meu", a marturisit Gabriela, cu lacrimi in ochi.

Insa pentru ca nu era parca indeajuns, in urma cu trei ani, a murit si sotul sau, Cornel Artene, care era bolnav de cancer.


Pentru a-si intretine cele doua fete, Gabriela a renunta la pasiunea sa pentru muzica si a lucrat in agricultura, in croitorie si ca asistenta medicala. Femeia mai are trei fiice care ii mostenesc talentul.

Mihai si Narcis Florin

O alta poveste emotionanta de viata de pe scena "Romanii au talent" a fost cea a concurentilor Mihai Florin si Narcis Florin, tata si fiu, care au impresionat publicul pana la lacrimi, chiar daca momentul lor nu a fost unul foarte reusit.

Mihai Florin si-a pierdut mana stanga intr-un accident in 2004, insa barbatul nu s-a dat batut si a incercat sa duca chiar si asa o viata normala. Somer si parasit de sotie, Mihai s-a apucat de muzica, mai exact de nai, pentru a-si castiga painea de zi cu zi.
 

Florin Turca, hip-hoperul puscarias

Florin Turca este un alt concurent care a socat, dar a si emotionat publicul cu povestea sa.. Tanarul este bucatar, insa pasiunea sa cea mai mare este hip-hopul. In prezentarea sa, Florin a marturisit ca nu a reusit sa mearga mai departe cu pasiunea sa pentru muzica pentru ca a trebuit sa ia o pauza de sapte ani, fiind inchis pentru complicitate la talharie.

In piesa pe care a compus-o si a prezentat-o la "Romanii au talent", Florin i-a cerut iertare mamei sale pentru tot ce a facut.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare