Vedete din Romania

#despartire #impacare #infidelitate #verighete #nunta #relatii #relatii vedete #divorturi

Povesti de dragoste care au transformat vedetele in personaje ridicole

In goana dupa publicitate si dorinta de afirmare, vedetele uita de doua dintre cele mai de pret lucruri: demnitatea si intimitatea. Povesti de dragoste care se infiripa fulgerator si promisiuni de iubire eterna se transforma rapid in subiecte de cancan, care fac deliciul presei si conduc vedetele in derizoriu. Iata cateva vedete care au cazut in prapastia ridicolului, dupa ce si-au expus viata amoroasa in media.

1 Bianca Dragusanu si Adrian Cristea

Relatia dintre Bianca Dragusanu si fotbalistul Adrian Cristea a fost una cu nabadai inca de la inceput. Chiar daca a durat mai bine de trei ani, aceasta poveste de dragoste a fost presarata cu foarte multe momente pline de ridicol. La fiecare cearta, Bianca Dragusanu aparea la TV pentru a-si spune oful si pentru a jura ca nu se mai impaca vreodata cu acesta.

Supararea ii trecea rapid insa si ajungea din nou in bratele "Printului", spunand ca el este barbatul perfect pentru ea. Desi mereu anuntau ca vor sa se casatoreasca, de fiecare cand se certau, isi aruncau rapid verighetele simbolice pe care le purtau.

Intre timp insa, Bianca si-a dat seama ca Adrian Cristea nu este barbatul la care visa si de curand vedeta a anuntat ca va face nunta in aceasta toamna cu prezentatorul TV Victor Slav, cu care este impreuna de cateva luni.

In acest timp, "Printul" nu se lasa batut si se lauda in presa ca Bianca ii raspunde la SMS-urile pe care i le trimite. Bianca continua si ea, de asemenea, sa spuna in stanga si in dreapta ca Adrian Cristea o doreste inapoi, chiar daca in acest moment ea se pregateste de nunta.


2 Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au reusit sa nu mai uimeasca pe nimeni cu despartile si impacarile lor. Cei doi au divortat de patru ori si de fiecare data au facut un mare tam-tam cu acest lucru. Povestea cu bataia primita de Adriana Bahmuteanu cu pliciul de la sotul sau a ramas memorabila. Expunerea exagerata a acestei tumultuoase povesti de dragoste a facut ca subiectul sa dea nastere a numeroase glume si bancuri pe platformele online, iar multe dintre replicile acide ale deputatului Silviu Prigoana facute la adresa soacrei sale au fost preluate de public pentru a face glume.

3 Marcel Toader si Gabriela Cristea

Desi la inceput Gabriela Cristea si Marcel Toader s-au ferit sa de detalii in legatura cu despartirea lor, intre timp acestia au inceput sa isi spele rufele in public, aducandu-si acuzatii care mai de care mai odioase unul altuia.

4 Andreea Mantea si Stefan Stan

 Andreea Mantea si Stefan Stan au intrat in atentia publicului mai intai prin infiririparea fulgeratoare a unei relatii de dragoste, in luna ianuarie. Desi pareau un cuplu destul de solid, gafele nu au intarziat sa apara.

Dupa ce au anuntat cu mare fast ca vor sa se casatoreasca si au ales chiar si nasii, au dat vestea bomba ca au hotarat sa se desparta.

Andreea Mantea a aparut la TV plangand, acuzandu-l pe cantaret de infidelitate, ca la doar o saptamana sa il ierte si sa il apere pe acesta, chiar daca a inselat-o. Aceste incidente le-au atras rapid antipatia publicului.


Sursa foto: lafiga.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare