Vedete din Romania

#nicoleta luciu #showbiz #bianca dragusanu #vedete copilarie #vedete sarace #vedete intern #vedete extern

Povesti triste din copilaria saraca a vedetelor. Cum traiau cele care acum castiga mii de euro intr-o ora

Viata de acum era un vis pentru multe dintre cele care au ajuns, cu mai mult sau mai putin efort, vedete cunoscute de o tara intreaga. Daca acum castiga lejer 2.000-3.000 de euro la un concert sau o prezentare de moda, in copilarie abia daca aveau dupa ce trai.

Bianca Dragusanu

Sursa foto: wowbiz.ro

"In prima parte a copilariei mele am fost saraca. Nu aveam casa si locuiam intr-o singura camera, in incinta stadionului Jiul Petrosani, cu tatal meu. Mancam ceea ce el imi gatea pe resou. Aveam o singura pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rand si care s-au dezlipit la un moment dat. Imi luam pungi in picioare ca sa nu mi se ude sosetele". Este marturia cutremuratoare a Biancai Dragusanu, cea care acum duce o viata plina de rasfat.

CITESTE SI:

Fetele bune din showbiz. Iata cine le da adolescentilor un exemplu pozitiv


Andreea Banica

Sursa foto: profm.ro

Si Andreea Banica isi aminteste ca nu a dus-o chiar pe roze cand era mica. "Imi amintesc ca stateam la coada la mancare. La ratie, cum era pe vremea aia. Stateam la coada la banane si la ce apucam, iar dulciurile mele preferate erau bomboanele Cip si bomboanele de pom. Cand nu aveam insa nimic dulce in casa si nici nu gaseam de cumparat imi faceam zahar topit, zahar ars si imi potoleam pofta. Nu-mi este rusine sa recunosc lucrul acesta pentru ca face parte din trecutul meu si mi se pare de bun simt si cinstit fata de mine sa nu uit vremurile acelea", a declarat Andreea Banica pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: muziq.ro

Andreea se numara printre artistii apreciati de la noi. Cu un tarif cuprins intre 1.500 si 2.000 de euro pentru un spectacol, frumoasa cantareata a reusit sa castige anul trecut peste 200.000 de euro.

Nicoleta Luciu

Sursa foto: radardemedia.ro

Grea si plina de neajunsuri a fost si copilaria Nicoletei si a Iulianei Luciu. "Sunt copii care te pun la perete, la pamant, care dau cu palma ca provii dintr-o familie saraca, ca nu ai un ghiozdan ca al lor. N-aveam bani de sticks-uri. Si aveam o colega care avea o situatie mai buna ca a noastra. Manca sticksuri. Odata am poftit atat de tare, incat mi-a fost rusine sa-i cer si m-am intors ca am uitat ceva in banca si am luat sticks-urile si le-am mancat. Mi s-au parut foarte bune", a povestit Nicoleta.

Celine Dion

Sursa foto: celinedion.com

Celebra Celine Dion s-a nascut intr-o familie cu 13 copii. Erau saraci lipiti pamantului, asa ca Celine ajungea sa se bata cu fratii sai pentru mancare.

Oprah Winfrey

Sursa foto: usklf.com

Oprah Winfrey ocupa primul loc in topul celor mai bogate femei din showbiz. Insa cand era copil nu avea cu ce sa se incalte si nici ce sa imbrace, asa ca bunica ii cosea haine din saci de cartofi.

Sursa foto: fotoiustin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare