Vedete din Romania

#mihai alden #romani de succes #romani Hollywood #vedete intern #showbiz #sebastian stan

Povestile uimitoare ale romanilor care au succes la Hollywood. Cu ce au cucerit Cetatea Filmului

Credeai ca romanii nu au loc la Hollywood? Ei, bine, conationalii nostri chiar fac furori in Cetatea Filmului! Afla povestile fabuloase a trei barbati care au fascinat lumea filmului de peste Ocean.

Sebastian Stan

Sursa foto: zimbio.com

Sebastian Stan, actorul roman in varsta de 31 de ani, va juca si in cel de-al treilea film al seriei "Captain America", anunta presa americana. Frumosul actor nu i-a cucerit doar pe regizori cu prestatiile sale, ci si pe divele de la Hollywood.

Sursa foto: fysebastianstan.tumblr.com

Frumoasa Scarlett Johansson s-a declarat mai mult decat incantata de faptul ca va avea ocazia, pentru a treia oara, sa joace alaturi de starul roman. Actrita a povestit amuzata ca l-a "calarit pe Stan ore intregi ca pe taurul mecanic", scrie libertatea.ro.

Sebastian Stan a copilarit intr-un bloc vechi de la marginea Constantei, insa pe cand avea doar 7 ani, parintii sai au decis sa plece din tara si sa se stabileasca mai intai la Viena, apoi sa se mute definitiv in America.

CITESTE SI:
Mihai Traistariu se insoara. Uite cum arata iubita lui
Fiica lui Whitney Houston, moarte la indigo cu mama ei?
De pe scena, la cratita. 4 dive care s-au retras si au devenit gospodine


Lucian Boicu

Sursa foto: spynews.ro

Romanii nu se afirma insa numai prin talentul actoricesc. Lucian Boicu are 29 de ani si se afla pe lista nominalizatilor la Oscar, dupa ce a realizat efectele vizuale ale filmului "Lunetistul American". Boicu este stabilit in Canada de mai bine de 15 ani si nu e prima data cand creeaza efectele speciale din productii importante. "M-am inscris la niste cursuri de noapte la un colegiu pentru arta 3D, in timp ce ma duceam la liceu. Acela a fost inceputul meu. Parintii meu au fost dezamagiti, deoarece stateam cu zilele cu ochii in calculator si ma jucam. Nimeni nu ar fi banuit vreodata ca voi lucra la efectele speciale pentru unele dintre cele mai tari filme ale momentului", a marturisit Lucian Boicu pentru spynews.ro.

Lucian a lucrat la filmele "Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy", "Godzilla", "Uimitorul Om-Paianjen 2/ The Amazing Spider-Man 2" sau "Legenda calaretului singuratic/ The Lone Ranger".

Mihai Alden

Sursa foto: apropotv.ro

Mihai Alden este si el nominalizat la Oscar pentru realizari tehnice si stiintifice. Succesul filmelor "Pinguinii din Madagascar", "Motanul incaltat" sau "Cum sa-ti dresezi dragonul 2" i se datoreaza si lui. "Sunt multi ani de cercetare in spatele acestui premiu, dar ce e nou la acest soft e proiectul "open source" pe care toata lumea poate sa il acceseze si foarte multe studiouri din lume au folosit biblioteca noastra pentru efecte", a marturisit Alden pentru stirileprotv.ro.

Sursa foto: screenrant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare