Cresterea copilului

#vaccin copii Sorin Grindeanu #Sorin Grindeanu #vedete intern #vaccinare copii #showbiz

Premierul Grindeanu: "Mi-am vaccinat copiii, dar de fiecare data am avut probleme in...”

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, la o dezbatere pe tema imunizarii, ca si-a vaccinat ambii copii, desi a avut „probleme” in a gasi vaccinul de care avea nevoie, si a precizat ca sustine ideea ca parintii pot alege ce considera ca este mai bine pentru copiii lor, dar nu si in cazul in care aceste alegeri ii afecteaza pe cei din jur, asa cum se intampla in absenta imunizarii.


„Am doi copii, de sase si trei ani. I-am vaccinat pe amandoi, dar de fiecare data am avut probleme in a gasi vaccinul de care aveam nevoie. (…) Poate sunt eu unul dintre parintii care au avut noroc, dar vaccinarea propriului copil nu trebuie sa tina nicidecum de o chestiune legata de hazard. Rezolvarea lipsei vaccinurilor este esentiala, dar in acelasi timp trebuie sa luam masuri ca sa rezolvam si lipsa de informare”, a spus Grindeanu, la dezbaterea „Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre”, organizata la Parlament.
Premierul a subliniat ca sustine ideea ca parintii au dreptul de a alege „ce considera mai bine pentru copilul lor„, dar aceste alegeri individuale trebuie puse in discutie „atunci cand ii ranesc pe cei din jur”.
„Un copil nevaccinat nu-si risca doar propria sanatate, ci si pe a celorlati copii din jurul sau”, a aratat premierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare