Vedete din Romania

#vedete #castigatori #premii emy #lisa castigatori

Premiile Emy 2013: lista marilor castigatori si cele mai sclipitoare vedete de pe covorul rosu

Cele mai importante premii din industria TV americana, Premiile Emmy 2013, au fost decernate duminica seara, la Los Angeles. Vedetele celor mai iubite si apreciate seriale TV au trecut si anul acesta prin mari emotii, insa nu au uitat de tinutele somptuoase impuse de covorul rosu.


Serialele online, nou-intrate in cursa Premiilor Emmy

Anul acesta au fost premiate atat productiile noi, cat si cele mai vechi, insa au fost puse in valoare si noile seriale difuzate strict pe platformele online.

Astfel ca marea castigatoare la aceasta sectiune a fost platforma de streaming online Netflix, care a obtinut premiul pentru cea mai buna regie (David Fincher), pentru thrillerul politic "House of Cards", difuzat doar pe internet.

Serialul "Breaking Bad" a castigat premiul pentru "cel mai bun serial-drama", iar "Modern Family", "cel mai bun serial-comedie".


HBO, castigator detasat

Veteranul post TV HBO a dovedit si anul acesta ca este inca un concurent de temut, chiar daca piata a fost invadata de adversari puternici precum televiziunile prin cablu si, mai ales, internetul.

HBO a castigat detasat si in ceea ce priveste categoriile dedicate miniseriilor TV, cu pelicula "Behind the Candelabra".


Michael Douglas, cel mai bun actor

Michael Douglas a demonstrat si el ca, desi a trecut de prima tinerete si se confrunta cu grave probleme de sanatate, talentul sau este incontestabil. Douglas a castigat anul acest premiul Emmy pentru "cel mai bun actor", pentru interpretarea din filmul "Behind the Candelabra", unde a jucat alaturi de Matt Damon.

Jeff Daniels, care a jucat rolul unui realizator TV in productia HBO "The Newsroom", a castigat premiul pentru "cel mai bun actor intr-un serial-drama", iar Claire Danes a fost distinsa premiul Emmy pentru "cea mai buna actrita intr-un serial-drama, pentru interpretarea unui agent CIA ce sufera de tulburare bipolara, jucat in "Homeland".


Tinute sclipitoare la Premiile Emmy 2013

Una dintre cele mai apreciate si surprinzatoare tinute de pe covorul Premiilor Emmy 2013 a fost cea a actritei Sofia Vergara, care a purtat o rochie rosie tip sirena, imbracata in dantela eleganta, care i-a scos perfect in evidenta formele voluptoase.



La fel de apreciata pentru tinuta sa a fost si acrita Allison Williams, care, desi a purtat o rochie destul de simpla, eleganta sa a fost de neegalat. Ea a ales o rochie albastra, ce ii dadea un aer extrem de nobil.



Actrita Linda Cardellini a fost o alta prezenta sclipitoare pe covorul rosu la Premiile Emmy. Vedeta a purtat o rochie cu drapaje, creatie Donna Karan.



Sursa foto: screencrush.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului