Vedete din Romania

#vedete intern #mr. pink #irina columbeanu #monica gabor #showbiz

Pretul luxului. Cum a ajuns Monica Gabor sub papucul milionarului chinez

Credea ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior acum trei ani, cand a decis sa plece din Romania pentru a se muta in America, impreuna cu miliardarul chinez Mr. Pink. Acum, Monica Gabor e departe de tara, de fiica ei, si, desi, se scalda in lux, a fost fortata sa renunte la multe lucruri.

Oricine ar invidia-o pe Monica Gabor. Locuieste intr-o vila uriasa in Malibu, schimba bolizii de lux o data la cateva luni, se invarteste in cercuri ultraselecte. Dar cu ce pret?


Sursa foto: cancan.ro

CITESTE SI:

Oana Roman, blestemata? Declaratiile sunt uimitoare!
Felul in care tastezi iti tradeaza starea de spirit. Iata cum!
Dezvaluiri fara perdea. 5 dive care se dau in vant dupa perversiuni

De cand s-a mutat in America alaturi de Mr. Pink, lucrurile s-au schimbat pentru Monica. Vine in tara de cel mult doua ori pe an, iar de fiecare data pare tot mai schimbata. A renuntat la hainele sexy si extravagante in favoarea unora mult mai sobre, conservatoare, fara decolteu. Peste tot pe unde apare este nemachiata si nici nu poarta bijuterii.




Motivul este, sustin apropiatii, religia lui Mr. Pink potrivit careia femeile nu au voie sa poarte tinute ce le scot in evidenta formele sau sa se machieze asa incat sa isi accentueze trasaturile. De aceea, scrie cancan.ro, toate bijuteriile Monicai, estimate la peste 150.000 de euro, au si fost inchise intr-un seif din Romania.



"Nu are voie sa poarte metal, doar pietre. Se spune ca metalul atrage energiile negative. Acesta este motivul pentru care toate bijuteriile au ramas aici. Toti cred ca ea traieste intr-o lume perfecta, dar nu este chiar asa", a declarat un apropiat al Monicai, pentru cancan.ro.

Incearca sa-i ia copilul lui Irinel?





Si tocmai pentru ca nu este chiar atat de fericita, Monica se pare ca incearca sa o aduca alaturi de ea pe Irinuca, fetita in varsta de 7 ani pe care o are impreuna cu Irinel Columbeanu. Milionarul sustine ca fosta sa sotie incearca, prin fel si fel de tertipuri, sa puna mana pe copil.

"Monica i-a bagat in cap Irinei sa mergem in vacanta in America. Din cate am inteles, Irina ar avea deja o camera pregatita acolo, in timp ce eu ar urma sa stau la un hotel. Odata ce eu si Irina ne-am afla in America, Monica ar putea face o cerere echivalenta cu ordonanta presedintiala de la noi, in care sa inventeze orice, asupra careia un judecator din comitat se pronunta imediat. Asa ca, pana se lamuresc lucrurile, eu pot primi interdictie in a ma apropia de copil. Pentru ca Irina sa nu creada ca nu vreau s-o duc in America din rautate, i-am explicat ce pericol exista, iar fetei nu i-a placut", a marturisit Irinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare