Vedete din Romania

#irina mohora insarcinata #irina mohora

Prezentatoare TV, insarcinata pentru a doua oara. A facut anuntul chiar in ziua de Pasti

Prezentatoarea TV Irina Mohora este foarte fericita si a tinut sa impartaseasca fanilor chiar in ziua de Pasti bucuria ei. A anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa aduca pe lume o fetita. Vedeta a publicat si cateva imagini cu burtica de gravida. 

Vedeta TV Irina Mohora le-a o oferit fanilor din mediul online, chiar in prima zi de Paste, o veste extraodinara. Prezentatoarea este insarcinata cu cel de-al doilea copil.

„I have a new love to share. My baby girl (nr Am o noua dragoste sa o impart, fetita mea). ??? Sarbatoare cu bucurii! Paste fericit!”, a scris Irina, pe Instagram. 

Prezentatoarea TV se iubeste de câtiva ani cu Marius Badea, un om de afaceri cu 11 ani mai in vârsta decât ea. 

„Trecuse aproape un an de când eram impreuna si ne gândeam cum sa sarbatorim. Am zis ca o cina ar fi banal, asa ca am ales sa plecam la Sighisoara, unde se facea si echitatie. Am facut bagajele pentru amândoi, urma sa fie frig si am pus numai haine groase.

A doua zi m-am trezit la aeroport cu pasaportul si biletul de avion in mâna, cu destinatia Paris. Am fost asa de fericita, am crezut ca asta e surpriza pentru aniversarea noastra. A tinut inelul ascuns patru zile, pentru ca nu gasea niciun loc potrivit.

Nu va mai spun ca afara erau 29 de grade si noi aveam haine groase, de calarie. in ultima zi am mers la Ver­sailles, ne-am plimbat prin gradini si am decis sa luam barca si sa vâslim pe lac. in mijlocul lacului, s-a asezat in genunchi in barca si mi-a spus ca ar vrea sa fiu sotia lui, dându-mi inelul care era fix masura mea”.

Sursa foto: click.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare