Vedete din Romania

#mihaela radulescu #monaco #dani otil

Prietenele Mihaelei Radulescu incearca sa-i gaseasca un sot

Prietenele Mihaelei Radulescu de la Monaco nu cred in relatia la distanta cu Dani Otil , astfel ca incearca sa-i gaseasca un sot vedetei TV si ii prezinta barbati.

Pentru ca Dani Otil nu o viziteaza la Monaco pe Mihaela Radulescu, prietenele ei o vad singura si incearca sa-i gaseasca un partener.

"Problema majora este ca toate prietenele mele vor sa ma marite. Acolo toate sunt ca mine, fara jumatate, cele mai multe femei sunt divortate. Pe cele doua trei care nu sunt maritate le conservam bine, ca sunt o specie rara. Si cum are cineva un prieten neinsurat, brusc apare la masa. De multe ori s-a intamplat sa-mi dau seama ca a fost adus un astfel de prieten pentru mine", a declarat Mihaela Radulescu pentru revista Unica.

Ocazional, Mihaela ramane singura cu barbatii propusi de prietenele ei, insa relatia la distanta cu Dani Otil pare sa fie suficienta pentru fosta sotie a lui Elan Schwartzenberg.

"Ele stiu ca am un iubit, mai vorbim despre asta, dar daca ma vad sapte zile din sapte fara partener, se simt datoare. Sunt asa de ciudate si funny intalnirile astea. Esti doar tu cu o prietena la masa, apoi mai apare un tip, ea zice ca se duce sa dea un telefon si dispare juma de ora... Ma intreb ce-o fi in capul bietului om sau ce-o vrea el de la mine, ca eu nu vreau nimic de la el. Si a ramas o gluma intre noi fetele mai sigur mergem numai fete sau mai apare vreun tip?. Dar e o metoda de agatat destul de eleganta", a mai spus Mihaela Radulescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare