Vedete din Romania

#anamaria prodan #adriana bahmuteanu #silviu prigoana #nasi #botez

Prigoana si Bahmu, nasi de 30.000 euro

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au vrut un botez de neuitat pentru fiul lor, Laurentiu Jr. Ei au cheltuit 90.000 euro si nasii, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, nu s-au lasat mai prejos si au daruit micutului 30.000 euro. 

Micutul Laurentiu nu putea veni imbracat la botez decat in haine de firma . Nasii i-au pregatit pantofi Dolce&Gabbana pentru botezul de la Biserica Batistei din Bucuresti. Al doilea cuplu de nasi a fost format din Laura, sora lui Adrian Mutu, si sotul ei.

Pe langa haine, lantisoare si bratari de aur si bani de argint, Laurentiu Jr. a primit si 30.000 euro de la Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu care si-au luat foarte in serios rolul de nasi, sustine Libertatea.

Dupa botez, familia si prietenii, inclusiv mama Anamariei, catareata de muzica populara Ionela Prodan, au petrecut la Hotel Intercontinental . Aici, Silviu Prigoana nu s-a abtinut de la declaratiile lui taioase.

Prigoana o considera pedofila pe Mihaela Radulescu

Iesit in timpul petrecerii la o tigara, Silviu Prigoana nu s-a sfiit sa ironizeze in fata ziaristilor campania anti-fumat promovata de Mihaela Radulescu. "Chiar daca a fost gerontofila la inceputuri, a trecut printr-o perioada de normalitate, iar acum a trecut la pedofilie. Fata a dat lovitura. A stiut intotdeauna ce vrea." a spus el in fata reporterilor CanCan

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului