Vedete din Romania

#Caren Iohannis #Brigitte Macron #vedete intern #iulia albu #showbiz

Prima-doamna a Frantei, in vizorul Iuliei Albu. Brigitte Macron vs Carmen Iohannis

La 64 de ani, sotia noului presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, in varsta de 39 de ani, are o silieta de invidiat! Iulia Albu a comentat aparitiile primei-doamne a Frantei, iar cuvintele ei nu au fost unele de lauda. 

„Doamna Macron arata spectaculos intr-adevar pentru varsta domniei sale, insa pe cat de spectaculos arata, pe atat de nefaste sunt spectacolele in care isi expune bratele. Nimeni nu poate ramane tanar la infinit si ar fi chiar culmea sa ajungem sa reprosam asa ceva mai ales unei femei care arata in acest fel, insa exista un cod nescris al bunul gust si al stilului, care sanctioneaza expunerea unor zone mai putin estetice. Marea majoritate a aparitiilor doamnei Macron mi se par extrem de atent studiate si potrivite. Cu toate acestea exista si ocazii cand tinutele ei nu se ridica la nivelul asteptarii, motiv pentru care o vom desemna o copie ceva mai reusita a lui Carmen Iohannis sau pe Carmen Iohannis, o copie ceva mai slaba a doamnei Macron. Nu putem sa ne abtinem in a face aceasta comparatie, intre cele doua existand asemanari izbitoare atat ca fizionomie, cat si ca stil vestimentar. Fireste, doamna Macron este cu cinci clase peste sotia Presedintelui Romaniei, in principiu pentru ca beneficiaza de o echipa de profesionisti care studiaza atent fiecare aparitie a sa. ii dorim acelasi lucru si doamnei Carmen Iohannis si in acelasi timp o incurajam avand in vedere ca si doamna are aparitiile ei proaste, uneori mai proaste decat ale lui Carmen Iohannis”, a declarat Iulia Albu.

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului