Vedete din Romania

#reuniune familie Bodnariu #copii soti Bodnariu #sotii Bodnariu Norvegia #sotii Bodnariu

Prima fotografie cu familia Bodnariu reunita!

Sotii Marius si Ruth Bodnariu si-au strans ieri cei cinci copiii in brate, dupa 210 zile in care au fost despartiti!

Pastorul Cristian Ionescu, purtatorul de cuvant al sotilor Bodnariu, a transmis un comunicat prin care a dat vestea buna, aceasta fiind insotit si de prima fotografie cu familia reunita.

“Ii multumim lui Dumnezeu pentru aceasta zi pe care noi toti am asteptat-o impreuna cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezekiel! 

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Marius, Ruth, copilasii lor si de intreaga familie Bodnariu in aceste luni de grea incercare!

Dorim sa mentionam in mod special pe regretatul Cristi Tepes (n.r. - realizator tv, care s-a stins din viata in decembrie 2015) care ne-a transmis tuturor de la fata locului durerea pe care el a simtit-o vazand necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastra si n-a mai apucat sa finalizeze proiectul inceput si nici sa fie partas la bucuria de astazi, dar cu siguranta el se bucura acum in prezenta Domnului. Domnul sa ii binecuvanteze familia cu mangaierile Sale!

Din motive obiective, informatiile si imaginile din familia Bodnariu vor fi restranse la strictul necesar. Va multumim tuturor pentru intelegere si in special presei!

In aceste zile, familia are nevoie imperioasa de liniste si intimitate netulburata, acestea fiind mai mult decat necesare deopotriva pentru parinti cat si pentru copii in procesul de recuperare care urmeaza. “

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului