Vedete din Romania

#tati vedete #vedete intern #copii vedete #cornel ilie #showbiz

Prima fotografie cu fetita lui Cornel Ilie! Topul barbatilor celebri care au devenit tatici in 2015

Numarul bebelusilor VIP a crescut weekendul acesta! Duminica seara a venit pe lume Zara Ecaterina, fetita lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Duminica, 15.11.2015, Cornel Ilie a postat un mesaj emotionant pe Facebook, dupa ce sotia sa, Eliza, a nascut la o clinica din Bucuresti.

“15.11.15, ziua in care am devenit tatic!
Ziua in care am aflat cum 3 kilograme si ceva si cativa centimetri inseamna tone de fericire si kilometri de zambete.
Ziua in care am vazut ca doar o femeie poate face cu adevarat miracole, ca pana si in alfabet litera M de la mama este cu mult inaintea literei T de la tata.
Ziua in care am inteles ca lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetitei noastre.
Ziua in care ziua si noaptea incep sa nu se mai masoare dupa ceas, ci dupa momente, amintiri, sperante, temeri, reusite si vise.
Ziua in care am vazut cu ochii mei Implinerea. A mamei, in primul rand. A noastra, a parintilor ei, Eliza si Cornel.
Ziua Z, ziua in care s-a nascut Zara Ecaterina, fetita noastra iubita!” este mesajul care a insotit prima fotografie cu bebelusul.

Marius Moga, taticul unei fetite de nota 10

Pe 7 octombrie, si Marius Moga a trait aceeasi experienta! La inceputul toamnei, sotia juratului de la “Vocea Romaniei”, Bianca Lapuste, a nascut la un spital din Cluj-Napoca o fetita perfect sanatoasa, pe care o vor boteza Maria.

Cove, inca un baiat!

La 12 august, prezentatorul de la “Vorbeste lumea” a devenit din nou tata! Sotia sa, Florentina Ene, l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al vedetei. Gabriel Coveseanu (41 de ani) mai are un copil, Bogdan, de 6 ani, din casnicia cu cu Maria Movileanu, de care a divortat in 2010.

Cristi Borcea, inca o fata!

Alina Vidican, sotia omului de afaceri Cristian Borcea, condamnat la inchisoare in dosarul Transferurilor, a devenit mama pentru a doua oara la 24 iulie. Sotia lui Cristi Borcea (45 de ani) a nascut o fetita sanatoasa la un spital din Miami, in Statele Unite ale Americii. Cuplul mai are un baietel de 3 ani, George Alexandru, care s-a nascut tot la Miami.

Cristi Borcea are patru copii oficiali si inca unul pe care l-a recunoscut dupa ce a fost actionat in instanta. Din casnicia de 22 de ani cu Mihaela Borcea are trei copii: Patrick (16 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (11 ani).

Maruta, tata de fata!

Pe 23 iulie, cu o luna inainte de ziua Andrei (29 de ani), aceasta a nascut pentru a doua oara. De data aceasta, Catalin Maruta (37 de ani) a devenit tata de fata, pe care au botezat-o Eva Maria Ioana. Nasi au fost, ca si la David, primul lor copil, fostul patron de la CFR Cluj, Arpad Paszkany si logodnica sa, Ana Maria.

Si finul lui Catalin Maruta, Pepe, a devenit tata pentru a doua ora, la 5 aprilie, cand Raluca Pascu a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

Si Giulia Anghelescu (30 de ani) si sotul sau, Vlad Huidu, au devenit parinti pentru a doua oara. Din 18 aprilie, fiica lor, Antonia, din 18 aprilie are un fratior, pe micutul Eduard Mikael, pe care l-au botezat pe 11 octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare