Vedete din Romania

# adelina pestritu nastere #Adelina Pestritu fetita #adelina pestritu

Prima imagine cu fetita Adelinei Pestritu

Adelina Pestritu a devenit, vineri, mamica pentru prima oara. Vedeta a avut o sarcina usoara si abia astepta sa vina ziua cea mare.

Vineri si-a cunoscut in sfarsit fetita, care va purta numele de Zenaida-Maria. Micuta a primit nota 10 la nastere si a avut 2,690 kilograme si 49 de cm.

Iubitul Adelinei nu s-a despartit nicio clipa de ea si a avut mari emotii. Adelina a nascut prin cezariana, la o clinica privata din Capitala. A creat o atmosfera de basm in rezerva de spital, cu multe baloane si jucarii. La cateva ore dupa nastere, Adelina si Virgil le-a facut cunostinta si fanilor cu micuta Zenaida.

"Atât eu, cât și Virgil ne simțim copleșiți de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată și avem rol de părinți pentru micuța noastră răsfățată și adorabilă. Este tot ce ne-am dorit și suntem recunoscători pentru că am fost aleși să-i fim părinți! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit și împlinit și am văzut ce se poate naște din iubire. Singura noastră dorință este să fim sănătoși, astfel încât să-i putem oferi o viață fără lipsuri și să o putem face să se mândrească cu noi. Nouă luni am așteptat cu sufletul la gură această zi plină de noutate, emoție și lacrimi de bucurie. Mi-am imaginat-o în fel și chip și, indiferent de cât m-am pregătit pentru ea, tot mi s-a părut inimaginabil. Virgil nu a asistat la naștere și l-am înțeles perfect. Dacă aș fi fost bărbat, aș fi reacționat la fel. Și mie mi-era teamă de operații, medici, săli de operație, bisturiu cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor. Sunt sigură că toate aceste “detalii”, plus emoțiile de tătic, l-ar fi făcut să se topească pe picioare dacă ar fi intrat în blocul operator. A așteptat cumințel pe hol, însă a fost privilegiat pentru că, după ce fetița noastră s-a născut, ea a mers în brațele tăticului ei. Și uite așa, tati mi-a luat-o înainte și a profitat de Happy Hour alături de micuță în lipsa mea. Sper că nu și-au spus secrete. Nu am fost geloasă, pentru că avem toată viață înainte să vorbim, iar Zeny a fost pe mâini bune încă din primele ei ore de viață. Virgil a așteptat-o cu sufletul la gură și dornic să o strângă la piept", a scris Adelina Pestritu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului