Vedete din Romania

#DJ Maxx #Gino Manzotti #tir DJ Project #accident DJ Project #Mira DJ Project #dj project

Prima imagine cu Mira de la DJ Project pe patul de spital, dupa ce un tir a cazut peste artisti

Cei trei membri ai trupei DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx si Mira, au fost raniti, luni, intr-un accident rutier produs pe DN 7, in judetul Valcea. Cu totii se afla la spital, solista trupei, care a inceput recent colaborarea cu membrii formatiei, avand o fractura la nas si o vertebra fisurata.

„Urcam dealul ala, iar din fata vedeam cum vine tirul care deja era pe doua roti. Cu 5 metri inaintea noastra s-a rasturnat si a cazut pe noi. Prima data au sarit toate airbag-urile. Ma miram ca traiesc. Am deschis usa, am coborat si ma miram ca traiesc. in urma cu doua ore s-a intamplat. A cazut pur si simplu pe noi. Eu am doua coaste rupte. Ma plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Ramnicul Valcea. Ea e ok. M-am bucurat sa vad ca poate sa coboare, nu are nimic”, a spus Gino la Antena Stars.

Dan Ponoran, directorul Spitalului Judetean Valcea: “Doua victime de sex masculin si o victima de sex feminin, unul din baieti are o coasta rupta, celalalt baiat are o tasare de vertrebra, iar fata are o fractura de piramida nazala si o tasare de vertrebra. Sunt in afara oricarui pericol, vor ramane internati.”

Mira, solista formatiei, a dorit sa-si linisteasca fanii, postand pe Facebook o fotografie in care transmite publicului ca se afla in afara oricarui pericol.

„Mira este stabila si va multumeste tuturor celor care ati sunat-o si i-ati transmis mesaje. O sa revin cu detalii. Semnat, „Gurita” a fost mesajul postat pe contul de socializare al artistei Mira.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare