Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #copii vedete #andreea esca #teo #romanita iovan

Prima zi de scoala a venit si pentru copiii vedetelor. Cat investesc parintii lor intr-o educatie de 5 stele!

Prima zi de scoala este un eveniment important si pentru copiii vedetelor. Statutul de urmasi ai unor persoane publice cu o situatie financiara exceptionala le permite sa calce pragul celor mai scumpe institutii de invatamant, unde se presupune ca pun bazele unui viitor la fel de stralucit precum cel al parintilor. Vedetele din Romania investesc sume colosale in scolarizarea micutilor lor acolo unde au auzit ca se face cel mai bine carte, in tara sau peste hotare.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Mezinul familiei Reghecampf, Reghe Junior, a implinit de curand 6 ani, iar parintii lui au decis ca aceasta toamna sa fie cea care sa marcheze prima lui zi de scoala. Dar nu oriunde, ci tocmai in Arabia Saudita, unde intreaga familie s-a stabilit momentan dupa ce capul familiei a semnat un contract de doua sezoane cu echipa de fotbal Al-Hilal.

Bebeto, cum este alintat Reghe Junior, va studia la Scoala Americana din Riad, unde cursurile se tin in limba engleza. Micutul va studia germana si spaniola si va beneficia de o educatie aleasa, sustin parintii lui. Un an de scolarizare in aceasta institututie de invatamant costa 14.000 de euro.

Sursa foto:tvmania.ro

CITESTE SI:

Au fost decretate cele mai periculoase meserii pentru sanatate
Cat de mult s-a schimbat baietelul Danei Rogoz in 4 luni! Seamana acum cu Abramburica?
Amintiri din copilarie. 10 vedete in prima zi de scoala


Andreea Esca

Riguroasa in educatia oferita copiilor sai (Alexia - 13 ani si Aris - 10 ani), Andreea Esca a ales "Scoala Franceza Anna de Noilles" pentru formarea scolara a micutilor sai. Unitatea adopta sistemul de invatamant francez si impune un regim strict de conduita si studiu. Taxa platita anual de prezentatoarea TV si sotul tau, Alexandre Eram, este de 4.000 de euro pentru fiecare copil.

Sursa foto:prokid.ro

Teo

Era de asteptat ca fetita lui Teo, Maia (10 ani), sa beneficieze de conditii preferentiale in crestere si educare, insa suma platita de mama sa doar pentru scolarizare este cel putin uimitoare. Maia invata la Scoala Americana, una dintre cele mai scumpe institutii particulare de invatamant din Romania, unde a deprins deja limba engleza la nivel avansat. Prezentatoarea TV plateste 20.000 de euro anual pentru ca eleva Maia sa poata avea acces la marile universitati internationale.

La aceeasi scoala de top au studiat si studiaza copii de persoane publice, precum urmasii lui Adrian Nastase, Adrian Videanu, Mugur Isarescu, copiii clanului Becali sau fiicele lui Ilie Nastase.


Sursa foto:teotrandafir.com

Romanita Iovan

Nu mai putin de 17.000 de euro plateste in fiecare an Romanita Iovan pentru scolarizarea fiului sau, Albert (8 ani), la o scoala particulara de lux din cartierul bucurestean Baneasa.

Sursa foto:enational.ro

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului