Vedete din Romania

#mihaela radulescu #bogdan radulescu #tribunal #divort #proces

Primul sot al Mihaelei Radulescu sustine ca nu exista acte de divort

Primul sot al Mihaelei Radulescu, Bogdan, i-a intentat proces vedetei pentru revenirea la numele de fata pentru ca nu a gasit nicaieri acte care sa dovedeasca divortul .

"N-am primit acasa nici o citatie, nici o hotarare macar, din partea nici unei instante. In acea perioada, la inceputul anilor '90, stateam cu ai mei si am avut in buletin foarte mult timp acelasi domiciliu. Tocmai de aceea, e inexplicabil ca atatia ani eu sa nu primesc nici o decizie sau informare oficiala despre divortul nostru. Care nu cred ca s-a pronuntat!", a declarat bogdan radulescu pentru Libertatea.

Fostul sot al Mihaelei vrea ca ea sa renunte la numele lui si i-a intentat proces pentru a o forta sa prezinte actele de divort la care el nu a avut acces pana acum. Primul termen al procesului a fost stabilit de instanta pentru data de 8 septembrie.

"Nu cunosc nimic despre procesul de divort, respectiv nu detin nici o data despre locul desfasurarii sau rezultatul procesului. Cu toate acestea, in cursul anului 1995, parata mi-a comunicat ca divortul a avut loc si ca relatiile de casatorie au incetat. Desi am solicitat explicatii suplimentare, parata a refuzat orice discutie!", a scris Bogdan in cererea inaintata Judecatoriei Sectorului 1.

Mihaela, in conflict cu "Libertatea" 

Dupa primul interviu acordat cotidianului de Bogdan Radulescu, Mihaela a acuzat "Libertatea" de neprofesionalism. Ea sustine ca reporterii publicatiei l-au imbatat pe fostul ei sot pentru a obtine declaratii incendiare despre prima ei casnicie.

Prezentatoarea TV a depus, in urma cu mai multe luni, o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in care acuza publicatia de discriminare si antisemitism . Mihaela Radulescu a acuzat cotidianul de publicarea unor articole care ii pun in pericol demnitatea si, mai mult, integritatea fiului ei, prin "metode naziste".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare