Vedete din Romania

#lansare #biografie #catalin botezatu

Primul volum biografic Catalin Botezatu se lanseaza in decembrie

Prima parte a mult trambitatei biografii a lui Catalin Botezatu va fi lansata in luna decembrie, potrivit libertatea.ro.

Volumul poarta semnatura jurnalistei Monica Vlad , care este totodata si o buna prietena a creatorului de moda. Cartea este prima dintr-o serie de trei volume ce trateaza cele mai importante aspecte din viata lui Catalin Botezatu.

In acest volum, Botezatu povesteste despre cea mai intunecata perioada a vietii sale: cea in care a fost inchis intr-un penitenciar din Italia. Botezatu nu uita sa mentioneze nici momentul in care a intrat in greva foamei , in speranta ca situatia sa va fi rezolvata rapid. Greva lui Botezatu a durat o saptamana, acesta fiind dus la infirmierie dupa ce i s-a facut rau.

Monica Vlad a declarat ca ideea unei carti in care sa prezinte viata designerului i-a venit in urma cu aproape zece ani: “S-a intamplat acum zece ani, cand Catalin imi povestea amical toate aceste aventuri. Am tot amanat proiectul, apoi mi s-a parut ca este prea devreme sa scriu biografia lui, era mult prea tanar”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului