Vedete din Romania

#chin # relatie mr pink #monica gabor #interdictii #drama

Prin ce chinuri a trecut Monica Gabor timp de 10 ani, in timpul relatiei cu Mr. Pink. Ce ii interzicea iubitul milionar

Zilele trecute a aparut vestea bomba! Monica Gabor s-a despartit de iubitul sau milionar Mr.Pink. Acum, fosta doamna Columbeanu se afla la sora ei, Ramona, in Dubai. Desi toata lumea credea ca fosta doamna Columbeanu ducea o viata de vis in America alaturi de iubitul milionar, se pare ca realitatea era de fapt alta. Monica a trebuit sa indure multe in toata perioada in care a avut o relatie cu iubitul chinez. 

 

„Nu putea face nicio miscare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizata in permanenta. Avea voie sa faca cumparaturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zona, unde Mr. Pink cunostea pe toata lumea”, a spus o persoana din cercul de prieteni al satenei, pentru impact.ro. 

Omul de afaceri o controla pe Monica la tot pasl. Ea nu avea voie sa se intalneasca cu nimeni si nici sa plece fara sa il anunte sau fara sa ii transmita ora exacta la care se intoarce. 

Ea nu avea servitori in casa, facea singura toata treaba si nu avea voie sa primeasca musafiri. Inainte ca Irina sa se mute in America, ea putea pleca sa o viziteze doar cu acordul iubitului, care stia fix la cat decoleaza si aterizeaza avionul si tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea in Romania. Dupa ce fetita a venit la ea, nu a mai avut voie sa mearga in tara sa natala”, a mai spus aceeasi persoana.

Monica a uitat complet de saloanele de infrumusetare, deoarece Mr. Pink i-a interzis si mai faca unghiile. Frumoasa satena folosea doar lac incolor. De asemenea, aceasta nu mai avea voie sa se bronzeze. Moni trebuia sa se intretina doar acasa, cu creme comandate de pe internet, conform apropiatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului