Vedete din Romania

# rita muresan slabit #vedete intern #dieta vedete #rita muresan #showbiz

Prin ce dieta a reusit Rita Muresan sa slabeasca 7 kilograme in doua zile

Vedetele se supun adesea la diete drastice pentru a afisa siluete de invidiat. Nu este insa si cazul Ritei Muresan, care se pare ca a descoperit secretul siluetei perfecte.  

Rita Muresan a devenit in ultimii ani o experta in slabit. Dupa ce un timp s-a luptat cu kilogramele in plus, vedeta a inceput sa lucreze intens la o tinuta de zile mari. Astfel, creatoarea de moda a ajuns la performanta de a da jos 7 kilograme in doar doua zile, printr-o reteta descoperita de ea insasi.

"Nu mi-a placut niciodata sa ma urc pe cantar. Cand vad pozele cu mine mai plinuta nu simt nicio emotie, sunt tot eu. Ma simteam si atunci bine in pielea mea. Am tinut diete, pastile, terapii. Acum sunt multumita. Eu m-am rugat mereu sa fiu sanatoasa. Chiar si cand aveam acele kilograme in plus, analizele mereu erau bune. Nu mi-a venit sa cred ca mi-a spus doctorul. Credeam ca am probleme cu tiroida si de aia ma ingras. Am incercat toate dietele posibile.

Acum mi-am schimbat si stilul de viata. Nu mai mananc carne, am mese mai dese. Cel mai important este cum te simti in interior, iar eu eram impacata cu mine cand eram plinuta. Aveam si atunci sarmul meu. Nu sunt prietena cu sportul, dar fac de doua ori pe saptamana", a declarat vedeta pentru ProTv. 

Secretul sau este unul foarte simplu, dupa cum explica insasi vedeta. "Eu gatesc acasa. Imi place foarte mult sa gatesc si nu prepar traditional, mai mult fusion. De mai bine de un an eu nu mai mananc carne. Mi se face rau daca o gust. Mai mult, eu lucrez si la un aparat si chiar se simte", a declarat Rita Muresan, la Antena Stars.

CITESTE SI: Drama tinerei desfigurate de proxeneti

3 bunici fumeaza pentru prima data marijuana. Reactiilor lor amuzante

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului