Vedete din Romania

#Prince Jackson #bunica Prince Jackson #familie Prince Jackson

Prince Jackson isi apara bunica: "Voi spune adevarul despre familie"

Dupa ce mama lui Michael Jackson a pierdut temporar custodia celor 3 topii ai megastatului, Prince, Paris si Blanket, Prince Jackson sustine ca va dezvalui adevarul despre toata situatia.

"Voi spune adevarul despre familie, daca ei continua sa minta", a declarat fiul cel mare al lui Michael Jackson, in varsta de 15 ani.

Katherina Jackson, mama lui Michael, a pierdut temporar custodia micutilor dupa ce a vizitat cateva zile un centru spa din Arizona. Rudele lui Michael nu i-au lasat pe cei trei copii sa comunice cu bunica lor, iar T.J. Jackson, fiul lui Tito Jackson si nepotul lui Michael, a obtinut temporar custodia celor 3 copii.

Prince Jackson sustine ca rudele sale l-au mintit pe el, pe fratii lui si pe bunica Katherine Jackson. Fiul lui Michael Jackson a publicat un mesaj text, in care isi someaza rudele sa-i permita sa vorbeasca cu bunica si raspunsul oferit de matusa lui.

Janet Jackson, sora lui Michael, a raspuns tuturor destinatarilor mesajului, fara sa-si dea seama ca SMS-ul va ajunge si la nepotul ei: "Va rog, nu-i lasati sa faca asta."


Sursa foto: USMagazine.com, HuffingtonPost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare