Vedete din Romania

#carte de bucate #familia regala #principesa margareta

Principesa Margareta lanseaza astazi "Cartea regala de bucate"

principesa margareta a Romaniei lanseaza astazi "Cartea regala de bucate", aparuta la Editura Curtea Veche . Volumul imbina file de istorie cu retete adunate de la marile case regale ale lumi.

Principesa Margareata va fi prezenta vineri incepand cu ora 10.00 la Galeriile comerciale Winmarkt Grand Central din Ploiesti si apoi la Sibiu, incepand cu ora 17.00 la Libraria Humanitas " Constantin Noica ". Turneul continua si la Brasov, unde cartea va fi lansata la ora 16.00 in Aula Magna a Universitatii Transilvania.

"Titlul cartii nu contine nici o metafora si nici o ironie. Sunt fericita ca va pot oferi o carte de bucate , regala la modul propriu. Stim cu totii cat de importanta a fost si ramane, in ritualul si actiunile publice ale Casei Regale, ospitalitatea. De-a lungul sutelor de ani, Familiile Regale au adunat atata traditie, frumos, calitate si experienta in comportamentul public, incat astazi impartasirea lor este o binefacere.

Desigur, a le oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai pretios si mai frumos este reflexul mandru al oricarei gazde, purtatoare de coroana regala sau nu. Dar, atunci cand ospitalitatea imbraca vesmintele simbolice ale unei intregi natiuni, istorii, culturi sau traditii, ea are un inteles si o insemnatate in plus. Ideea de a pune impreuna retete culinare , alaturi de povesti cu oameni dragi, este placuta si amuzanta. Am facut acest lucru cu pasiune, amintindu-mi o multime de detalii despre oameni pe care ii iubesc, ii admir sau carora le port prietenie si recunostinta", a declarat Principesa Margareta, citata de Libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare