Vedete din Romania

#principesa margareta #nunta regala #mihaela radulescu #principele radu

Principesa Margareta si Principele Radu au luat micul dejun cu Albert de Monaco si sotia sa

principesa margareta si Principele Radu au fost invitati la micul dejun in cadru restrans organizat de Printul Albert si proaspata lui sotie, Charlene Wittstock., dupa nunta.

Reprezentantii Casei Regale a Romaniei au fost invitati la toate evenimentele din cadul nuntii mostenitorului tronului principatului Monaco.

In seara zilei de 1 iulie, Principesa Margareta si Principele Radu au luat parte la un dineu gazduit de ministrul de Externe al Guvernului monegasc, Jose Badia, iar sambata reprezentatii Casei Regele a Romaniei au participat la un dejun oficial, gazduit de Excelenta Sa domnul Michel Roger, prim-ministru al Guvernului monegasc, potrivit Libertatea.ro.

Dupa ceremonia religioasa ce a avut loc sambata si dineul oficial ce a urmat, Principesa Margareta si Principele Radu au fost invitati si la mic-dejun la Palatul Princiar, oferit de Principele Suveran Albert II si Principesa Charlene.

Dupa ce a calatorit alaturi de reprezentantii Casei Regale a Romaniei la intoarcerea din Monaco, Mihaela Radulescu s-a declarat monarhista.

"Am venit in avion cu ASR Principesa Margareta si Printul Radu Duda - nu ne mai vazusem de la un interviu pe care am avut onoarea sa-l iau regelui Mihai si familiei regale acum trei ani. Continua sa ma impresioneze eleganta, educatia, felul lor de a comunica si de a trai... Visez, cateodata, ca Romania ar fi putut avea o Casa Regala in loc de institutie prezidentiala sau macar pe-amandoua, in armonie... Se intorceau de la nunta Printului Albert II, unde au fost primiti cu toata cinstea si consideratia pe care le merita", a povestit Mihaela Radulescu, citata de ZiarulRing.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare