Vedete din Romania

#vedete extern #vedete intern #divorturi vedete #viorel lis #sorana #showbiz #vedete prostitutie

Prinsi cu pantalonii in vine: 3 vedete ademenite de prostituate

Multi barbati celebri care si-au jurat credinta vesnica fata de sotiile lor au uitat promisiunile facute la altar si au calcat stramb in casnicii, platind cu varf si indesat pentru escapadele aparent nesemnificative cu... prostituate. Iata care sunt vedetele care au inaintat divort dupa ce si-au prins barbatii cu femei cu moravuri usoare!

Sorana, ex-ASIA


In vara acestui an, asistam la un divort neasteptat in showbizul romanesc. Sorana anunta ca, dupa doi ani de casnicie, divorteaza de cel langa care parea ca-si va petrece toata viata - Paul Moga. S-a zvonit ca motivul divortului dintre cei doi doi a fost o aventura extraconjugala a barbatului, insa zvonurile nu au fost confirmate de niciunul dintre cei doi fosti soti.

La sase luni de la pronuntarea divortului la notar, fosta componenta a trupei ASIA a iesit ieri in presa cu noi declaratii, dezvaluind realul motiv al separarii. Vedeta a declarat ca a luat decizia de a pune capat casatoriei dupa ce Paul a inselat-o cu o prostituata si ca nu exista nicio sansa de impacare intre cei doi:

"Mi-a cerut scuze, dar eu am promis inainte sa avem relatia ca, daca voi fi inselata, nu o sa iert. Am promis ca voi divorta si nu imi incalc promisiunile oricat de mult ma ranesc", a declarat cantareata.

CITESTE SI:

A uitat-o Keo pe Andreea Balan? Declaratia care schimba totul!
3 vedete care isi simt sfarsitul aproape. Care sunt ultimele lor dorinte
Lora, asaltata de oferte dupa divort. Iata cine o curteaza!

 


Oana Lis



In luna septembrie a acestui an, un nou divort a zguduit mondenul romanesc. Dupa 15 ani de cand sunt impreuna si 3 de cand si-au unit destinele in fata altarului, Oana si Viorel Lis au anuntat ca divorteaza. Vestea despartirii a venit din partea sotiei fostului edil al Capitalei, impreuna cu o serie de acuze care continua sa tina si astazi primele pagini ale tabloidelor.

Oana Lis a declarat ca divorteaza dupa ce paparazzi l-au surprins pe sotul ei intr-o camera de hotel in timp ce facea avansuri sexuale unei prostituate. "M-a suparat foarte mult ce a facut, nu apreciaza ce am facut pentru el. Vreau sa ii dau verigheta inapoi, sa faca ce vrea cu ea. Il las sa fie fericit cu aceasta femeie si sa aiba ea grija de el", a declarat Oana in presa tabloida.


Elin Nordegren (Woods)



Tiger Woods, numarul unu mondial la golf, este vedeta internationala care a socat showbizul dupa ce a declarat ca a avut 121 de aventuri in timpul casniciei cu Elin, cele mai multe dintre ele cu prostituate. Dupa numeroase scandaluri carora a cazut victima si satula sa fie tradata de sotul sau, Elin a decis, in 2009, sa puna capat casniciei cu acesta, care dura de sase ani.

Sursa foto: dailyfinance.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare