Vedete din Romania

#briana caradja #primaria. bucuresti #printesa briana caradja #candidati primaria bucuresti

Printesa Briana Caradja candideaza la Primaria Bucuresti

Dupa Irinel Columbeanu, Monica Tatoiu si Sanziana Buruiana, un alt personaj din showbiz-ul autohton si-a facut publica intentia de a candida la Primaria Capitalei. Este vorba despre printesa Briana Caradja, care pana la data de 1 mai va avea nevoie de 36.000 de semnaturi din partea bucurestenilor.

"Am ales calea cea mai grea, pentru ca puteam face un partid politic, pentru care este nevoie de 25.000 de semnaturi din intreaga tara", a declarat Briana Caradja pentru ziare.com.

Chiar daca protesteaza de 102 zile in Piata Universitatii, printesa Caradja nu se gandeste sa se foloseasca de acest lucru pentru a strange semnaturile necesare.

"Astazi este a 102-a zi de proteste. Nu pot spune ca voi candida din partea Pietei Universitatii, pentru ca acolo sunt oameni cu crezuri diferite", a mai subliniat printesa.

In ipoteza in care nu va reusi sa obtina semnaturile necesare, Brianna ar putea candida la postul de consilier local. O astfel de varianta nu este insa pe placul mostenitoarei de vita nobila, deoarece considera ca in acest mod nu-i poate ajuta cu nimic pe cei din jur.

Sursa foto : click.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului