Vedete din Romania

#Meghan Markle casnicie #Printul Harry devine tata #Meghan Markle #printul harry

Printul Harry devine tata? Primele declaratii despre sarcina lui Megan Markle

Inca din luna mai, de cand s-au casatorit, fanii ducilor de Sussex au asteptat ca mezinul familiei regale sa le dea vestea ca devine tata!

Printul Harry, in varsta de 33 de ani, care vorbeste cu presa despre viata lui personala, le-a dezvaluit prietenilor cum este viata lui de cand actrita americana Meghan Markle, in varsta de 36 de ani, i-a devenit sotie. Acesta a precizat ca in ciuda zvonurilor aparute in presa, el si fosta actrita se inteleg de minune si devin mai indragostiti pe zi ce trece, spunand ca e foartefericit in noua lui postura de om insurat.

“Primele luni ale casniciei cu Meghan au fost peste asteptarile lui Harry, e indragostit pana peste urechi de ea. O iubeste tot mai mult cu fiecare zi care trece si e incredibil de fericit”, a povestit un prieten apropiat al lui Harry pentru site-ul hollywoodreporter.com.

Mai mult, ducele de Sussex a vorbit si despre copil si „sarcina” sotiei sale, lasand de inteles ca deocamdata nu au nimic de anuntat.

„A spus ca i-ar placea sa aiba copii cu Meghan, desigur, dar asta nu schimba faptul ca nu se grabesc. El spune mereu ca se va intampla atunci cand se va intampla. Daca se va intampla. Printul Harry  sustine ca nu ii lasa pe cei care scriu despre sarcina sotiei sale sa faca presiuni asupra lui ca sa devina tata”, a  mai spus sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului