Vedete din Romania

#cizme #tom cruise #dantura #radu mazare #albire dinti

Radu Mazare ii calca pe urme lui Tom Cruise

Radu Mazare, primarul Constantei, pune mare accent pe felul in care arata. Excentricul edil a simtit nevoia de o noua schimbare in viata lui. Mai nou, isi doreste sa fie precum celebritatile de la Hollywood si vrea sa aiba o dantura perfecta, precum a idolului sau Tom Cruise.

Radu Mazare a apelat la serviciile unui stomatolog care i-a facut un tratament de albire folosit de celebritatile de la Hollywood, pentru a avea o dantura similara cu a idolului sau american. 

Primarul Constantei spune ca dantura este foarte importanta pentru el. In acelasi timp, Mazare crede ca pentru o femeie ar trebui sa fie o preocupare primordiala.

“Dantura frumoasa este un detaliu obligatoriu, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Am intalnit femei cu trasaturi extrem de frumoase si cu un corp de vis, dar care aveau dintii inestetici. Mare pacat, fetelor, le-am spus de fiecare data! Degeaba te imbraci frumos, te machiezi si te coafezi, daca atunci cand zambesti ti se vad toate defectele danturii!”, a declarat Mazare.

In ceea ce priveste stilul vestimentar, Radu Mazare nu se dezice nici de stilul sau nonconformist. A aparut in fata cabinetului medical purtand o tinuta inedita: cizme visinii pana la genunchi si un sal in aceeasi nuanta, cu aplicatii de piele.

Sursa foto: www.realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului