Vedete din Romania

#pistol #amenintare #radu valcan

Radu Valcan, amenintat cu pistolul

Actorul Radu Valcan a trecut prin momente de cosmar in timpul unei calatorii in SUA. Iubitul Adelei Popescu a fost amenintat cu arma si era cat pe ce sa-si piarda viata.

"Eram in Los Angeles si am picat ca musca in lapte intr-o chestie. Era sa mor. Ma ratacisem cu o masina inchiriata, n-aveam GPS. Cand am oprit la semafor , a venit un afro-american la mine sa-mi ceara un foc. Am dat geamul jos sa-i dau tigara. A scos pistolul, m-a fortat sa ies din masina. M-a confundat. Eram bronzat , aveam barba , aveam si accent...Am incercat sa-i explic ca sunt turist. El, ca-mi face, ca-mi drege...", a povestit Radu pentru Playboy.

"Momentul infiorator a fost cand a armat pistolul si mi l-a pus la tampla. Intr-o fractiune de secunda, mi-am vazut toata viata: mi-au trecut prin fata ochilor imagini, situatii, trairi, povesti pe care le-am trait, povesti pe care nu le-am trait... Am simtit ca m-a lovit cu ceva in piept, dupa care mi-a dat drumul si m-a luat altcineva in primire", a adaugat Valcan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului