Vedete din Romania

#iubire si onoare #aniversare #adela popescu #radu valcan

Radu Valcan si-a tratat colegii de ziua lui cu prajituri de la bunica

Radu Valcan si-a sarbatorit ziua de nastere pe platourile de filmare din Buftea alaturi de colegii din echipa. La aniversarea a 34 de ani, Radu Valcan si-a servit colegii cu prajituri preparate de bunica lui.

Iubitul Adelei Popescu si-a petrecut ziua de nastere pe platourile de filmare. Actorul din "Iubire si onoare" a muncit si le-a oferit colegilor prajituri facute de bunica lui.

"Imi sarbatoresc ziua la filmare, le-am adus colegilor prajituri foarte bune preparate de bunica mea special pentru aceasta ocazie. Azi termin foarte tarziu, la 10 seara. Indiferent daca secventele sunt mai grele sau mai usoare, tot trebuie sa te concentrezi, iar la finalul zilei nu ai cum sa nu fii obosit. Cu toate acestea, ma simt mai fericit si mai implinit decat anul trecut", a declarat Radu Valcan, citat de Libertatea.ro.

Radu Valcan s-a nascut pe 8 februarie 1977, in Bucuresti si a terminat facultatea de Marketing la Academia de Studii Economice.

Dupa ce a sosit la Acasa TV in 2009 ca prezentator al emisiunii " Povestiri adevarate ", Radu a castigat si un rol principal in telenovela “Iubire si onoare” si a recunoscut oficial ca se iubeste cu Adela Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare