Vedete din Romania

#reactie raluca pastrama # raluca pastrama #pepe

Raluca Pastrama, reactie acida dupa ce a aflat ca Pepe are o noua iubita

 

Raluca Pastrama, fosta sotie a cantaretului Pepe, isi continua viata dupa divortul de cantaret si este foarte implicata in cresterea celor doua fetite pe care le are impreuna cu artistul. In urma cu cateva zile, Pepe si-a facut publica noua relatie pe care o are cu o renumita make up artista din Bucuresti, pe nume Yasmine. Artistul a confirmat ca traieste o noua poveste de dragoste, iar Raluca Pastrama a avut si ea o prima reactie dupa ce artistul a facut aceasta dezvaluire.

“Pepe a fost mereu un barbat care ofera dragoste. El are nevoie de atentie, aproape in permanenta. Asa este el construit si cred ca asa si trebuie inteles!”.

Raluca marturiseste ca in acest moment ea nu se gandeste la o noua poveste de dragoste si ca momentan se concentreaza pe educatia celor doi copii.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai functionau de foarte mult timp in casnicia noastra si m-am gandit foarte bine la ce e de facut. Am luat greu acea decizie, dar, odata luata, nu a mai fost cale de intoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viata noastra dar, asa cum am mai spus-o, noi avem impreuna doi copii minunati, care se vor bucura mereu de toata caldura si de toata atentia noastra!”, a declarat Raluca Pastrama, pentru playtech.ro.

“Acum nu ma intereseaza anumite lucruri, am alte prioritati. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gandit mereu ca voi fi sotia unui singur barbat. Nu m-am imaginat vreodata ca voi imbraca rochia de mireasa mai mult decat o data in viata. Iar la capitolul acesta am esuat. Trebuie sa invat din greseli, fiindca am inteles ca poti face greseli si la 40, si la 50 de ani, si mai tarziu. Si apoi trebuie sa inveti sa le accepti!”, a mai precizat Raluca Pastrama.

In plus, fosta sotie a lui Pepe recunoaste ca s-a casatorit prea devreme si ca ar fi fost bine sa mai astepte, caci era doar un copil in momentul in care s-a casatorit cu Pepe.

“Eram prea copila, cand am inceput aceasta casatorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la randul lui, avea alt copil. Nu am stiut sa manageriez, sa controlez anumite situatii si lucruri, pe care nu mai doresc sa le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au intors impotriva mea. Nu e un repros pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci sa trec in planul al doilea, sa-i pun pe ceilalti in prim-plan. Azi nu as mai face aceeasi alegere. Nu e bine sa te neglijezi, sa accepti sa intri pe un plan secundar, fiindca asa m-am pierdut pe mine insami. In viata trebuie sa inveti sa ai grija si de tine. Nu faci asta, comiti o greseala. Care te poate costa foarte scump!”, a adaugat ea pentru Playtech.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului