Vedete din Romania

#ciro castellano #raluca sandu #todd medina

Raluca Sandu s-a razgandit cu privire la tatal fetitei ei si vrea pensie alimentara

Raluca Sandu vrea pensie alimentara de la fostul ei sot, Todd Medina . Fetita in varsta de un an nu are inca certificat de nastere , astfel ca paternitatea va trebui probabil dovedita la tribunal.

La un an dupa ce a devenit mama, Raluca Sandu ridica oficial problema paternitatii. Fiica presedintelui FRF vrea sa obtina pensie alimentara de la fostul sau sot, de care a divortat cu un an inainte sa o nasca pe micuta Simona, in aprilie 2010.

Pentru ca Raluca Sandu avea o relatie cu Ciro Castellano cand a ramas insarcinata, toata lumea a crezut ca omul de afaceri ar fi tatal copilului. Acesta nu a participat insa la botezul fiicei Ralucai.

Acum, Raluca Sandu vrea pensie alimentara de la fostul ei sot, luptatorul K1 Todd Medina. Simona nu are inca certificat de nastere, desi a trecut un an de cand micuta a fost adusa pe lume, potrivit StirileProTV.

Fiica lui Mircea Sandu a intentat actiunea la Judecatoria Sectorului 2, insa fostul ei sot nu s-a prezentat la proces.

"Clienta mea isi doreste sa se rezolve problema certificatului de nastere al fetitei ei. Conform actelor de casatorie, tatal prezumtiv este Todd Medina care a fost notificat oficial in America, insa a refuzat sa se prezinte la proces", a spus avocatul Ralucai, citat de Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului