Vedete din Romania

#vacanta #parisa #turcan

Raluca Turcan, toxiinfectie la Paris

Dupa o campanie electorala obositoare, Raluca si Valeriu Turcan si-au facut cadou o a doua luna de miere, ceva mai scurta. Numai ca, in loc sa se bucure de mirajul orasului indragostitilor, Parisul, Raluca Turcan s-a ales cu o serioasa toxiinfectie alimentara de care abia s-a vindecat!

Ocupati cu cresterea baietelului lor, Eric, dar si cu politica, sotii Turcan, ea deputat PD-L, el, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, si-au luat un ragaz doar pentru ei doi si au plecat intr-o vacanta scurta la Paris.

“Am petrecut patru zile de vis, am mers mult, lucru care s-a soldat cu febra musculara , am avut ragazul sa respiram si sa zambim, sa ne privim fara sa sune telefoanele, sa facem chiar si unele mici cumparaturi. E un oras minunat!Ne-am intors cu forte proaspete, nu ne-au tinut insa foarte mult pentru ca in numai doua zile am reajuns la stadiul de oboseala si stres care marcheaza viata noastra de zi cu zi”, ne-a povestit Raluca Turcan, trecand peste neplacutul incident de a se alege cu o toxiinfectie alimentara “de toata frumusetea”, capatata dupa ce a mancat intr-unul din cochetele restaurante pariziene.

Continuarea in Click

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare