Vedete din Romania

#lucian mandruta #accident rutier #andrei gheorghe

Ramas fara carnet, Andrei Gheorghe este anchetat pentru vatamare corporala

Seful Departamentului de comunicare din Ministerul Finantelor, Andrei Gheorghe , este acum anchetat pentru vatamare corporala. Gheorghe a ramas fara carnet de conducere dupa ce a refuzat prelevarea de sange pentru o proba biologica in urma accidentului rutier usor.

Dupa ce a trecut estilotestul, demonstrand ca nu a consumat alcool inainte de a urca la volan, Andrei Gheorghe a refuzat sa mearga la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" pentru a oferi o proba de sange anchetatorilor. In consecinta, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

"Nu aveti dreptul etic si moral sa infigeti ace in mine si sa imi luati sangele. In acest moment eu refuz sa merg la IML", a spus Andrei Gheorghe.

Chiar daca tamponarea dintre masini a fost usoara, parchetul Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti a inregistrat o plangere impotriva lui Andrei Gheorghe pentru vatamare corporala din culpa.

"In momentul acesta avem de-a face cu un dosar penal pentru accident cu victime. Nu exista nicio victima. In baza victimei inexistente, s-a intocmit un dosar penal. Ambulanta a fost chemata, dar politia nu are niciun act medical , nicio adeverinta medicala. Din punctul meu de vedere, n-am niciun fel de vina. Nu am consumat bauturi alcoolice, niciun fel de substante. Am executat proba cu etilotestul, asa cum e corect. Am fost de acord cu orice proba, dar nu cu cea de sange ", a explicat Andrei Gheorghe, citat de Gandul.

Scandal la Observator

Invitat sa dea detalii despre accidentul produs la emisiunea "Observator", Andrei Gheorghe a intrat in conflict cu Lucian Mandruta . Stiristul a adus aminte de incidentul de acum 10 ani, in care Andrei Gheorghe a fost fotografiat fumand marijuana.

Jignit, Gheorghe a adus in discutie scandalul in care a fost implicat de curand Lucian Mandruta. "Oare viitorul tau va fi sub semnul amorlacului? Acea intamplare a fost acum 10 ani de zile, de atunci nu am mai consumat niciodata nimic", a spus Gheorghe vizibil iritat.

Nici macar Sandra Stoicescu nu a reusit sa linisteasca spiritele in studio, cei trei ajungand sa vorbeasca in acelasi timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare