Vedete din Romania

Ramona Badescu, aproape de primaria Romei

A rasarit soarele si pe strada Ramonei Badescu. Dupa ce presa a pus-o la zid pentru esecul din primul tur electoral, desfasurat pe 13- 14 aprilie , artista este acum la un pas sa obtina mult ravnitul post de consilier la primaria Romei, relateaza Click.

Iata ca in turul al doilea, desfasurat weekend-ul acesta la Roma, olteanca s-a apropiat cu pasi repezi de postul mult visat, intrucat Gianni Alemanno, candidatul dreptei italiene l-a invins pe Francesco Rutelli, candidatul de centru-stanga.

“Alemanno e o persoana curata, cu o mare dorinta de a schimba lucrurile. E un om cu mintea deschisa”, si-a caracterizat Ramona favoritul, in tabara caruia a jucat de la bun inceput.

Daca va fi aleasa de Alemanno din lista de consilieri, olteanca si-a propus sa lupte pentru a imbunatati imaginea romanilor la Roma.

“E o onoare ca am fost propusa a doua pe lista civica, adica pe un loc care imi acorda multe sanse. E o dovada ca dupa 18 ani petrecuti in Italia, lumea ma apreciaza”, ne-a mai spus Ramona.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului