Vedete din Romania

#ramona badescu #zi de nastere #aniversare #chef #petrecere #restaurant

Ramona Badescu, chef la 41 de ani

Ramona Badescu si-a aniversat in Romania frumoasa varsta de 41 de ani. Dupa ce, in ultimii 20 de ani, vedeta de televiziune si-a serbat ziua de nastere numai in Italia, unde s-a stabilit la inceputul anilor `90, familia si apropiatii ei s-au gandit sa-i faca o petrecere-surpriza in tara ei natala.

Astfel, consiliera primarului Romei, Gianni Alemanno, a petrecut alaturi de familie si cativa apropiati intr-un restaurant din parcul Herastrau .

"Am petrecut o seara frumoasa cu prietenii mei apropiati si cu parintii, intr-o atmosfera mai intima si mai linistita", a precizat Ramona, citata de Evenimentul Zilei.

Vedeta a primit de ziua ei multe parfumuri, tablouri si diverse aparate electrocasnice , insa aceasta a marturisit ca cel mai mult a emotionat-o faptul ca a putut fi alaturi de cei dragi.

"Lucrurile materiale nu-mi dau emotii, am de toate, am chiar prea multe, iar cadourile mele au fost, de fapt, prietenii mei. Si parintilor mei le zic sa nu-mi mai cumpere diverse lucruri, pentru ca am tot ce imi trebuie", a mai spus vedeta.

Acum, dupa ce si-a marcat la Bucuresti aniversarea, Ramona Badescu s-a intors la Roma pentru a serba acolo ziua Romaniei . Sustinuta de Gianni Aemanno, artista va organiza maine, la Palatul Expozitiei din Roma, o conferinta de presa cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

"Este un eveniment in care o sa prezentam filme in exclusivitate cu Ceausescu, dar si despre Romania. De altfel, sunt in tratative cu televiziunile italiene sa cumpere si sa difuzeze filme prin care italienii sa cunoasca mai bine istoria si cultura noastra", a explicat Ramona Badescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare